Livtag med ledelse - 7 år efter

3 nyansatte ledere fortalte for 7 år sidenomderes drømme og deres forventninger til lederjobbet. Væksthus for Ledelse har nu - syv år efter - talt med 3 af disse ledere.

Skribentinfo

Der kan ske mange ting på syv år, og nye ledere har muligheden for at vokse i rollen og udvikle sig. Væksthuset har derfor sat tre ledere i stævne, for at finde ud af, hvordan de har det med ledelse - syv år efter de første gang stiftede bekendtskab med ledelse.

- Hvordan er det gået for dem? Hvilke drømme lever videre og hvilke gode råd vil de give til den næste generation af ledere? Det er der kommet tre meget forskellige portrætter ud af.

Susanne Marquartsen, Leder, Børnehaven & Vuggestuen Elvergården, Rødovre Kommune

Susanne Marquartsen

Lederen er en katalysator for alle de gode idéer og al den inspiration, som kan opstå rundt omkring hende. Derfor er det vigtigt at sørge for, at der er særdeles højt til loftet, og at der er vilje til at sikre den frie og åbne dialog på arbejdspladsen.

Susanne Marquartsens har derfor altid følt, at det var det bærende fundament i hendes ledelsesstil: At sikre det rum, hvor al inspirationen fik plads til at komme ud – og blive hørt.

Lyt her Hør Susanne Marquartsen fortælle om finde sin personlige ledelsesstil.


 Læs en sammenfatning af Susanne Marquartsens tanker om ledelse

Claus Andersen, Afdelingsleder, Teknisk Forvaltning, Kolding Kommune

Claus Andersen

Det er ønsket om at gribe udfordringerne, der har været drivkraften i Claus Andersens ledelseskarriere. Ikke uden bæven har han søgt større og større udfordringer, og altid overvejet, om han tog munden for fuld. Fornøjelsen ved nye udfordringer suppleres af en stærkt stigende glæde ved at se medarbejdere udvikle sig og vokse med opgaverne.

Lyt her

Hør Claus Andersens tanker om og erfaringer med ledelse

 

 

Pia Guttorm, projektleder ved University College Nordjylland, Aalborg 

Pia Guttorm

Ifølge Pia Guttorm betyder det alt for både selvopfattelsen og for medarbejderne, at man er i ballance med sin lederrolle.

Hendes forståelse af rollen som skoleleder, blev sat på så hård en prøve, at hun kom ud af trit med sin egen opfattelse af ”den gode leder”.  

Lyt her

Hør Pia Guttorms tanker om og erfaringer om ledergerningen


Download publikationen Livtag med ledelse her 

Skribentinfo

Kommentarer