Succes med balanced scorecard

Balanced scorecard er et strategisk ledelsesværktøj, der giver ledelsen overblik over virksomhedens processer, kunder og markeder samt de organisatoriske kompetencer. Ved at sætte konkrete mål og fokusere på kritiske succesfaktorer kan virksomheden opnå excellente resultater.

Per Nikolaj Bukh og Karina Skovvang Christensen giver en grundig gennemgang af, hvordan man arbejder med balanced scorecard, og de vejleder gennem bogen læseren i, hvilke processer det er vigtigt at fokusere på. Organisationer og virksomheder er forskellige, og derfor skal hver enkelt organisation eller virksomhed arbejde forskelligt med balanced scorecard. Forfatterne giver råd og inspiration til dette arbejde.

Med mere end 15 års praktisk erfaring med teknikkerne har forfatterne bistået et stort antal offentlige og private virksomheder med at udvikle og implementere nye ledelses- og styringsmodeller baseret på balanced scorecard.

 

Om forfatterne:

Per Nikolaj Bukh, cand.oecon. og ph.d.,  er professor på Aalborg Universitet. Per Nikolaj har en omfattende erfaring som rådgiver for en række offentlige virksomheder omkring strategi, design af økonomistryrings- og ledelsessystemer samt implementering af strategikortlægning og balanced scorecard. Han er forfatter til mere end 200 artikler og 15 bøger, heriblandt Balanced Scorecard på Dansk og Strategikort.

Karina Skovvang Christensen, cand.oecon., er lektor ved Institut for Økonomi, Aarhus Universitet. Hun har en ph.d.-grad i intrapreneurship fra Handelshøjskolen i Århus, men beskæftiger sig nu især med motivationsteori, organisatiorisk adfærd og strategisk ledelse. Hun har udgivet flere artikler og bøger, heriblandt Knowledge Management and Intellectual Capital samt Intrapreneurship: An Internal Resource Perspective.

Forfatter Karina Skovvang Christensen og Per Nikolaj Bukh
Forlag Gyldendal Business
År 2013
Sider 269
Pris 350 kr.
ISBN 9788702128406
Køb bogen hos forlaget her