Det læste lederne i 2014

Har du ikke haft tid til at (gen)læse alle artikler fra 2014, så er her samlet årets mest læste artikler. Du kan også læse og bestille årets publikationer fra Væksthus for Ledelse.

Skribentinfo

De 7 mest læste artikler på Lederweb i 2014

10 misforståelser om introverte medarbejdere

De kigger væk, har armene over kors og siger ikke noget. Men de tænker på højtryk. Få tips til hvordan du tolker din introverte medarbejders signaler.

Læs artiklen

Stressforsker afliver de 3 største myter om stress

Hvad er fup og hvad er fakta? Stressforsker Bo Netterstrøm afliver de største myter om stress og giver dig råd om, hvordan du bedst forebygger stress blandt dine medarbejdere.

Læs artiklen

Sådan håndterer du en gnaven medarbejder

Altid på tværs, beklager sig over de mindste ting og næsten umulig at få til at smile. Genkender du billedet af medarbejderen, som spreder dårlig stemning? Lær her, hvordan du håndterer gnavpotten.

Læs artiklen

Derfor er sensitive ledere dygtige

Sensitive ledere er gode til at opfange stemninger og fornemme andres behov. Men de har også udfordringer, fx når de skal uddelegere. Lær om den sensitive leders styrker og udfordringer.

Læs artiklen

Pas på psykopaterne når du ansætter

Undgå at ansætte en psykopat som den nye leder. Ofte scorer personer med psykopatiske og narcissistiske træk nemlig højt på kompetencer, der værdsættes hos ledere. Læs, hvilke egenskaber der har skjulte skyggesider.

Læs artiklen

Kropssproget afslører din styrke som leder

Alles øjne hviler på lederen. Men hvis dit kropssprog fortæller en anden historie end dine ord, mister du gennemslagskraft og troværdighed. Læs og se, hvordan du ikke skal gøre.

Læs artiklen

Sådan præsenterer du forandringer

Forandringer skaber ofte unødvendig uro blandt medarbejderne. For at få medarbejderne med skal du blandt andet vise forståelse og fremlægge fakta. Få otte råd om, hvordan du præsenterer forandringer.

Læs artiklen


Udgivelser fra Væksthus for Ledelse i 2014

Ledelse over grænser

Publikationen indeholder råd om, hvordan chefer og ledere i kommuner og regioner identificerer barriererne for samarbejdet på tværs i sundhedsvæsenet og peger på, hvilke kompetencer der skal til for, at samarbejdet fungerer.

Læs mere og bestil publikationen

Ledelse over grænser, 250

Toplederens egen komptenceudvikling

Prioriterer du din egen udvikling som leder? Denne publikation giver råd om, hvordan du kan udvikle dig som leder med tilknytning til arbejdspladsens mål uden at skulle være væk fra dit daglige arbejde.

Læs mere og bestil publikationen

Toplederens egen kompetenceudvikling, 250

Maskinrummet

Velfærdssamfundet er kommet for at blive. Men det skal nytænkes. Forholdet mellem bor­gere, det offentlige og erhvervslivet er forandret, og alle skal finde deres nye roller. I dette magasin giver Væksthus for Ledelse input til debatten om fremtidens velfærdssamfund.

Læs mere og bestil publikationen

Maskinrummet, 250

 

Skribentinfo

Kommentarer