Ledernes Leadership program

Kursusbeskrivelse

Hvordan får du følgeskab som leder? Det får du indsigt i på Ledernes Leadership Program. Du lærer om nogle af de væsentlige psykologiske aspekter af ledelse på både individ- og gruppeniveau, og du bliver bedre til at træffe beslutninger i en virkelighed med stigende kompleksitet.

Lederuddannelsen henvender sig til dig, der har nogle års erfaring som leder og nu ønsker at styrke dig selv og dit lederskab. Med udgangspunkt i konkrete situationer fra din hverdag som leder lærer du at agere styrkebaseret, udviklingsorienteret og resultatskabende.

Program

Modul 1 – Det styrkebaserede lederskab

Du får afdækket dine styrker via StyrkeProfilen® og får indsigt i, hvordan du anvender dem optimalt i forskellige arbejdssituationer. Du lærer om trivsel og motivation og får sat fokus på, hvordan dine omgivelser opfatter dine styrker. Desuden lærer du, hvordan du udnytter dine medarbejderes talenter og styrker bedst muligt.

Modul 2 – Ledelsespsykologi

Med udgangspunkt i LederskabsProfilen lærer du at skabe det optimale grundlag for at opnå de resultater, du ønsker. Du introduceres for en række teorier inden for gruppe- og ledelsespsykologi og får indsigt i nogle af de mekanismer, der er på spil i medarbejdergrupper og teams. Du lærer at anvende denne viden til at lede dine medarbejdere effektivt og skabe følgeskab om dine visioner.

Modul 3 – Ledelse af udvikling og forandringer

Med udgangspunkt i aktuelle cases lærer du at skabe udvikling og lede forandringer, så frustration og modstand reduceres og målene nås. Du bliver introduceret til metoder til at udvikle medarbejderes potentiale. Du arbejder med, og får personlig feedback på, dine ledelsesmæssige udfordringer og mål.

 

Inkluderet i prisen

Inkluderet i prisen er ophold og forplejning på Hotel Hesselet på Fyn, undervisning, kursusmaterialer, StyrkeProfilen og LederskabsProfilen.

Din forberedelse inden kurset

Inden uddannelsesstart udfylder du StyrkeProfilen online og forbereder en kort præsentation.


Målgruppe

Alle

Pris

36.900

Start dato

25. september 2017

Slut dato

5. december 2017

Tilmeldingsfrist

Seneste tre uger inden kursusstart

Sted

Hotel Hesselet

Arrangør

LedernesKompetencecenter

Tilmelding

Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/ledernes-leadership-program/

Tilmeldingsemail

Tilmelding kan ske på følgende email
kursustilmelding@lederne.dk

Kontaktperson

Helle Damsgård
Tlf: