Mentor+ Conference 2017

Kursusbeskrivelse

Du kan allerede nu tilmelde dig årets konference om mentoring – et eksklusivt arrangement, hvor mentoring for alvor sættes på dagsordnen. Emnet for konferencen er “Enhancing the Effect of Leadership and Talent development in the Workplace”, og i løbet af konferencedagen kan du lære mere om hvordan mentoring kan bidrage til leder- og talentudviklingen i virksomhederne samt lade dig inspirere af de internationalt anerkendte oplægsholdere, der vil tale om hvordan vi kan øge effekten af ledelses- og talentudviklingen i virksomhederne.

Program

Programmet

Tirsdag d. 19 september - kl. 8.30-16.00

Morten Resen er konferencier og guider dig sikkert gennem dagen som vil bestå af oplæg og workshops, og der vil være rig mulighed for at udvikle dit netværk i forhold til mentoring, ledelses- og talentudvikling. Vi har inviteret én af Danmarks førende eksperter inden for HR Henrik Holt Larsen til at holde oplæg, samt internationale keynote speakers. Læs mere om programmet neden for.

"The Challenge of the Global Workplace" - Henrik Holt Larsen, professor emeritus fra CBS har mange års forskningserfaring inden for arbejdsmarkedets udvikling. Han åbner konferencen med at tale om de udfordringer ledere og HR står overfor i virksomhederne anno 2017 især i forhold til ledelses- og talentudvikling.

"Four Generations in the Workplace" - Irske David Ringwood, vicepræsident for Client Development for EMEA regions i MRG kommer og præsenterer resultatet af en omfattende undersøgelse af generationsforskelle i Europa. Han sætter fokus på hvordan vi lige nu oplever at der er fire meget forskellige generationer på arbejdsmarkedet og hvilke udfordringer ledere står overfor i forhold til at få disse generationer til at samarbejde effektivt.

"The Crisis of Talent Management and how Mentoring can help" - En af verdens førende eksperter på mentoring og coaching David Clutterbuck, vil dele resultaterne på igangværende forskning på systemisk talentledelse og vise hvordan mentorer kan understøtte de kritiske samtaler som tilpasser arbejdsgiverens forventninger og muligheder med de forventninger og talenter som medarbejderen besidder.

*Vi gør opmærksomme på at selve arrangementet vil blive afholdt på Engelsk.


Målgruppe

Alle

Pris

1995,- ekskl. moms ved tilmelding inden 2 juni, derefter 2295,- ekskl. moms

Dato

19. september 2017

Tilmeldingsfrist

Senest d. 8 september 2017

Sted

Carlsberg Museum & Business Centre, Valby Langgade 1, 2500 Valby

Arrangør

KMP+ House of Mentoring

Tilmelding

Tilmelding kan ske på følgende website
http://kmpplus.dk/mentor-conference-2017/

Tilmeldingsemail

Tilmelding kan ske på følgende email
info@kmpplus.com

Kontaktperson

Pia Prip Hansen
Tlf: 39761232