7 spørgsmål til professoren - om kerneopgaven

Medarbejderne bliver trætte af kerneopgaven, hvis begrebet bliver misbrugt, advarer professor Peter Hasle. Her fortæller han om muligheder og faldgruber, når du leder kerneopgaven. 

Læs artiklen


Hvad du bør vide for at lede kerneopgaven

Er I enige om, hvad jeres kerneopgave er? Og ved I, hvad sammenhængen mellem arbejdsopgaver og kerneopgaven er? Få eksperternes hjælp til at lede ud fra kerneopgaven.

Læs artiklen


Gør kerneopgaven til en succes

Mange arbejdspladser retter fokus på kerneopgaven. Ofte er processen interessant, men hvad er effekten, spørger Anders Seneca. 

Læs artiklen


3 eksempler fra praksis

Har I svært ved at formulere jeres kerneopgave? Her får I inspiration fra tre arbejds-pladsers kerneopgave, og hvordan de bruger den. 

Læs artiklen


Kan fokus på kerneopgaven øge trivslen?

Ny undersøgelse viser effekter af et øget fokus på kerneopgaven. 

Læs artiklen


Hvor god er du til MUS?

Fra tung pligt uden retning til årets vigtigste samtale. Læs om seks forudsætninger for den gode MUS, og test, hvor god du selv er til at holde samtalen.

Læs artiklen


Hvorfor distribueret ledelse?

Det er ofte medarbejderne, der styrer projekterne og leder processerne. Men ansvaret er stadig dit. Læs her, hvordan du med distribueret ledelse motiverer medarbejderne og bevarer din indsigt.

Læs artiklen


Læger advarer: Sygemelding forværrer stress

Når du sender din medarbejder hjem med stress, risikerer du at gøre hende mere syg. Fred og ro fører nemlig hurtigt til usunde spekulationer og bekymringer. Læs her, hvad du i stedet skal gøre.

Læs artiklen


Konflikt: Søger du kompromis eller konfrontation?

Er du kompromisløs eller konsensussøgende? Bliv klogere på din konfliktstil og gevinsterne ved at tilpasse stilen til den konkrete situation. 

Læs artiklen


5 ting du aldrig må gøre når du skal lede opad

Undgå at ydmyge din chef, vær ikke overdrevent loyal og pas på med at hyppe egne kartofler. Få en top fem over ting, du aldrig må gøre, hvis du vil lykkes med at lede opad.

Læs artiklen


Sådan leder du samskabelse

Samskabelse bør aldrig være målet i sig selv, men derimod et middel til nytænkning, siger Anders Seneca. Læs hans bud på, hvordan du får succes med samskabelse.

Læs artiklen


Træn dig mere mentalt robust

Mental robusthed er ikke en superheltedragt, men en færdighed som alle kan træne. Bliv klogere på begrebet mental robusthed og på, hvilke fem faktorer der gør dig til en mere robust leder.

Læs artiklen


Ekspert: Sådan undgår du at ansætte den forkerte

Du har brugt oceaner af tid på at udvælge og oplære den kandidat, som du troede, var den helt rigtige. Men det er hun ikke. Få her en eksperts råd om, hvordan du finder og fastholder den bedste kandidat. 

Læs artiklenLedere der lykkes 2 præsenterer de syv afgørende kompetencer hos særligt succesfulde ledere i kommuner og regioner.

Bestil eller læs publikationen her

Onlineværktøjer

Prøv væksthusets værktøjer til udviklingen af dit lederskab

Væksthusets publikationer

Læs om, download, eller bestil Væksthusets publikationer gratis.

Tak for din tilmelding

Du vil fremover modtage Lederwebs nyhedsbrev hver fredag. 

Der skete en fejl

Der skete en fejl med tilmeldingen - prøv igen senere eller kontakt os om tilmelding.