Ledelse i pressen

Direktør: Derfor er jeg ikke målrettet

20.3

Det er ikke et udtryk for hverken dovenskab eller ligegyldighed, at mange mennesker har stor succes med ikke at sætte sig mål.

Læs artiklen

Ekspert om regeringens særlige kommission: Rens ud blandt offentlige ledere

20.3

Regeringen har nedsat en særlig kommission, der skal udvikle lederne i den offentlige sektor. Men en del af de offentlige ledere bliver aldrig gode, mener ekspert, og derfor bør de fjernes, lyder opfordringe

Læs artiklen

Arbejdsgiver – tag ansvar og skab din perfekte medarbejder!

19.03

Der er i øjeblikket stor fokus på, hvordan væksten i Danmark bliver negativt påvirket af mangel på kvalificeret arbejdskraft. En af de største bekymringer hos arbejds­givere lige nu er ikke at kunne finde de rette kandidater til de nye job, der bliver skabt.

Læs artiklen

Vi får meget igen ved at rumme psykisk sårbarhed

18.03

Medarbejderne på de tre genbrugspladser i Nordfyns Kommune er vant til at have psykisk sårbare kollegaer. Det giver ganske få udfordringer og mange glæder, vurderer både leder og tillidsrepræsentant.

Læs artiklen

Det er hårdt at se mine kolleger gå ned

17.03

Der er konstant stresssygemeldte medarbejdere hos Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, fortæller Henriette Nielsen, der er AC-tillidsrepræsentant.

Læs artiklen

Stressniveauet i staten er steget voldsomt

17.03

På otte år er de statsansatte djøfere gået fra at være de mindst stressede til at være de mest stressede. Næsten hver anden ansat på en statslig arbejdsplads føler sig nu stresset i hverdagen.

Læs artiklen

Ny forskning: Rummelighed skal give mening for alle

16.03 

Mening er et nøglebegreb, når kommunale arbejdspladser inkluderer borgere på kanten af arbejdsmarkedet, og meningen skal løbende holde ved lige. Det er en af konklusionerne i den første danske undersøgelse af inklusionsforløb på kommunale arbejdspladser.

Læs artiklen