Ledelse i pressen

Vær beredt: Disruption vil ramme hele den offentlige sektor

05.06 UGENS PRESSE

Regulering, lovgivning, kontrol og offentlige kerneopgaver sættes under pres af disruption. For mange af de nye løsninger er baseret på helt andre modeller end det etablerede system – uden regulering og kontrol. Meget er smart og effektivt, men det giver store både ledelses- og styringsmæssige udfordringer.

Læs artikel

Forandringer er blevet hverdag: Uden medarbejderne går det galt

08.06

Fleksible netværksorganisationer og decentrale teams er løsningen i en tid, hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde. Beretning fra verdens største ledelseskonference.

Læs artikel

Disruption - den endegyldige sandhed

08.06

Det tyder på, at der er gået inflation i begrebet 'disruption', der flittigt bliver brugt af politikere fra alle fløje om politikerne i den modsatte fløj. Donald Trumps Twitter-brug, ISIS-angreb på demokratiet og Ubers ulovlige taxakørsel er alt sammen disruption. Men hvad betyder begrebet i virkeligheden?

Læs artikel

Sådan leder du frivillige i forskellige aldre

06.06

Frivillige fra flere generationer kan skabe kløfter og konflikter. Læs om, hvordan du leder frivillige i alle aldre.

Læs artikel

Produktivitetskrav presser ansatte i regionerne

06.06

Aftalen om regionernes økonomi for 2018 gentager det udskældte krav om en stigning i produktiviteten på to procent. Det fortsatte pres på sygehusenes medarbejdere går ud over patienterne, advarer FTF’s formand.

Læs artikel

“De arbejder enten for dig eller mod dig”

05.06

I en tid, hvor alt konstant forandrer sig, bliver fleksible netværksorganisationer og decentrale teams vejen frem. Lederne skal bruge både personlig, social og strukturel motivation, hvis de vil have medarbejderne med ombord, siger amerikanske eksperter i forandringsledelse.

Læs artikel

Forarget stressekspert om Skat: Nærmest som at arbejde i politiets aktionsstyrke

05.06

Trivsels-app i Skat Inddrivelse er kun et plaster og er ikke er i stand til at afdække de grundlæggende problemer, der skaber dårlig trivsel og får folk til at bukke under, mener stressekspert.

Læs artikel

I tillidscirklen vil vi kæmpe for hinanden

05.06

Nogle organisationer toppræsterer. Andre falder fra hinanden. Hvorfor? Tillid er et af svarene. Opererer man indenfor en cirkel af tillid, opbygger man fællesskaber, loyalitet og lysten til at yde ekstra.

Læs artikel

Introvert? Sådan bliver du god til at netværke

04.06

Som introvert skal du skrue lidt op for dig selv. Sæt dig små mål, som du får gjort noget ved. Vær bevidst om at udvide dit netværk og selv være opsøgende. Se på dig selv udefra, så du leverer den bedste udgave af dig selv i mødet med andre.

Læs artikel