Ledelse i pressen

Arbejdet med på ferien: Danskerne er blevet selvudbyttende morakkere

28.06

Halvdelen af danskerne tager jobbet med på ferien. 40 % gør det for at mindske arbejdsbyrden efter ferien, og kun 7 % arbejder i ferien på grund af forventninger fra chefen, viser ny undersøgelse

Læs artikel

Kom godt på ferie - uden stress

Du skal allerede nu begynde at planlægge, så du har styr på opgaverne før og efter ferien. Her får du fem gode råd til at holde ferie uden stress. Kom godt på ferie! Fem gode råd til en ferie uden stress 

Læs artikel

Tilfredse medarbejdere tjener flere penge til virksomheden

26.06

Glade og tilfredse medarbejdere fører til større indtjening og bedre afkast for virksomhederne. Det viser ny forskning.

Læs artiklen

Kultur er det afgørende parameter i en vindervirksomhed

24.06

Vi vælger job efter virksomhed og forlader det på grund af vores nærmeste leder. Så måske du skulle tage et kig på dig selv som kulturskaber: Er du mest en leder eller mest en manager?

Læs artiklen

Disruption drives af 6 nye teknologi-felter du bør kende

23.06

Disruption sender en flodbølge af nye teknologier imod os. Det kan være svært at holde rede i, og se hvad man kan forvente. Læs om seks teknologifelter, som vil drive disruption og få afgørende betydning.

Læs artikel

Skoledelse i alle retninger: Her er fire forhold Rådhuset skal forstå

22.06

Refleksion, støtte og opbakning fra kolleger er afgørende for ledere i de offentlige spændings- og krydsfelter. Det viser stort skoleleder-projekt i Odense.

Læs artiklen

Kære ledere og organisationer: Gør som vi siger – vær selvstændige og tænk ud af boksen

21.06

Velfærdsorganisationer skal kunne sætte spørgsmålstegn ved eget formål, eksistens, vaner og praksisser. Men de er stadig bundet i et traditionelt hierarki. Det er et kæmpe paradoks for lederne, skriver professor Niels Åkerstrøm Andersen og lektor Justine Grønbæk Pors.

Læs artiklen