Ledelse i pressen

Psykolog advarer: Danskerne dør af dårlig ledelse og for høj arbejdsmoral

30.06

Antallet af stresstilfælde eksploderer, og det er på høje tid at sætte hælene i og gøre op med væksttyranniet, så trivslen og balancen mellem krav og ressourcer på arbejdsmarkedet kan komme tilbage, mener psykolog.

Læs artikel

Offentligt ansatte frygter følgerne: Hver tredje holder mund med kritik

5.7

Den offentlige sektor er afhængig af, at de ansatte tør sige, når tingene ikke er, som de bør være, mener LO-næstformand, Nanna Højlund. Der er tale om foruroligende selvcensur, synes FOA-formand Dennis Kristensen.

Læs artikel

Sygeplejerske råber op: "Jeg tror ikke, jeg er populær i ledelsen"

5.7

Det er vigtigt, at ledelsen signalerer, at det er ok, at medarbejdere siger fra og kommer med kritik, mener sygeplejerske Harun Demirtas.

Læs artikel

Mere end halvdelen af danskerne begår kæmpe ferie-brøler - og det rammer os selv få uger senere

4.7

Ny Gallup-undersøgelse viser, at vi er alt for dårlige til at lytte til eksperternes råd om at 'trække stikket' i ferien.

Læs artikel

10 ting en chef aldrig bør fortælle sine ansatte

04.07

Det kan være svært at være chef for andre. Men lad være med at sladre om dem og bær med smil din byrde - det er derfor, du er blevet chef.

Læs artiklen

Ny undersøgelse: Travlhed og ressourcemangel spænder ben for udsatte ansatte

3.7

Både private og offentlige arbejdspladser mangler tid og ressourcer til at have medarbejdere på særlige vilkår, viser dugfrisk undersøgelse. 

Læs artikel

Test dig selv: Har du det rette job?

2.7

Er du træt af at høre, at du skal udvikle dig, og at du ikke må gro fast? Er du i tvivl om, hvornår det er ok bare at læne sig tilbage og nyde det fede job, du har kæmpet for? Tag testen og find ud af, om du er på rette hylde.

Læs artikel

Culture eat's stress for breakfast

30.6

Skal vi forstå stress og sikre en bæredygtig kurs, skal vi finde svar i de sociale rytmer på arbejdspladsen. Vi skal lade kulturen bekæmpe stress - ikke omvendt. 

Læs artikel