Ledelse i pressen

Har du sovet godt, Bente? Arbejdsgivere jagter den perfekte medarbejdersøvn

21.8

Dårlig søvn er dyrt og gør os kortluntede og ineffektive. Arbejdsgiverne ser derfor en idé i at hjælpe medarbejderne til at få en rolig nat. Søvn bliver en storsællert inden for sundhed og trivsel de kommende år, lyder det. Men er det omsorg eller utidig indblanding, når arbejdsgiveren gerne vil vide, om du sover godt? 

Læs artikel

»Drop møderne og få lavet noget«

24.8

Går vi til for mange møder? Og er møder alt for ofte spild af tid? Norsk lektor har blæst til angreb mod 'mødemanien' i en meget populær kronik på det norske videnskabsmedie forskning.no. Dansk mødeforsker mener, at vores møder kan blive meget bedre.

Læs artikel

Pas på, at dine ildsjæle ikke brænder ud

22.8

Det er sundt at være frivillig. Men mange frivillige møder for høje krav, og det stresser dem. Løsningen kan blandt andet være FUS-samtaler.

Læs artikel

Tjek din chef: Hvilken type er han eller hun?

20.8

I den forgangne uge fyrede USA’s præsident Donald Trump sin chefstrateg Stephen Bannon. Han er blot en af flere rådgivere, der inden for kort tid har fået en fyreseddel. Men ifølge flere eksperter, som BCC har talt med, vil de fleste mennesker i løbet af deres arbejdsliv opleve at blive ledet af – hvad de oplever – som en ’besværlig chef’. Tjek herunder, om du har en tromler eller drømmer som chef.

Læs artikel