Ledelse i pressen

Frit slag for Facebook på jobbet

19.10 Avisen.dk

Undersøgelse viser, at de fleste danske arbejdspladser intet har imod, at de ansatte logger på Facebook i arbejdstiden. Ekspert i sociale medier fortæller, hvordan man bedst bruger facebook på arbejdet, og hvad man bør undgå.

Læs artikel

Nu må I sgu slappe af, ledertyper

19.10 Mandag Morgen

Mange af dem, der dyrker den ekstremsport, er ledere. Og stadig flere ledere gennemfører maratonløb, cykelløb i bjerge, lange distancer på ski eller andet i den dur. Men bliver man en bedre leder af at dyrke ekstremsport?

Læs artikel

Hvilken type er du? Personlighedstests fortæller en historie om vores jobvalg

18.10 Ugebrevet A4

Vi klumper os sammen i bestemte job på baggrund af personlighedstyper. Ny stor dataundersøgelse viser, hvilke faggrupper der er mest ekstroverte og introverte, og hvilke der lægger mest vægt på tænkning eller følen. 

Læs artikel

Forsker: Det offentlige trænger til kollektiv ledelse - uden majspibe

17.10 Ugebrevet A4

Den offentlige sektor er ledet ihjel. Det hele går op i kontrol og måltal, mens den kvalitative udvikling af sektoren forsømmes, fordi viden og erfaringer fra medarbejderne ignoreres. Det er konklusionen i ny bog, der slår på tromme for 70’ernes kollektive ledelse i en version 2.0.

Læs artikel

Når alle dine kolleger holder efterårsferie

17.10 Søndagsavisen

Er det muligt at holde dampen oppe og holde forretningen kørende, når alle andre måske holder fri? Kollegerne med skolebørn holder efterårsferie. Imens må du blive tilbage og holde forretningen kørende. Men selv om et efterår helt uden ferie og fridage kan være langt og krævende, kan man alligevel godt bevare energien.

Læs artikel

Hver femte projektleder er ikke klædt på til jobbet

 

14.10 Ingeniørforeningen IDAKrydspres og evnen til at lede på flere niveauer er en del af jobbet som projektleder. Men hver femte projektleder har aldrig fået efteruddannelse og er ikke klædt på til at navigere i dette farvand.

Læs artikel

I forskellighed opnår vi styrken - test din rolle i lederteamet

14.10 Den Offentlige

Forskelle i ledergruppen giver dynamik. Når ledergrupper bliver sammensat, er det sjældent ud fra et kriterium om, at ledergruppen skal bestå af forskellige persontyper. Men mangfoldighed giver styrke. Få en indikation på din egen teamprofil gennem en lille gratis test.

Læs artiklen