Verdens Bedste Kollega & Arbejdsplads

Hvis du alligevel skal bruge det meste af dine vågne timer på jobbet, kan du så ikke lige så godt gå det bedste ud af det? Bogen giver tips til, hvordan du gør op med "brokkerøve", mobning og kliker, og i stedet højner trivsel og arbejdsglæde.

- En anderledes håndbog til mere arbejdsglæde

"Chef, hvor mange sygedage har jeg egentlig tilbage i år?" Fornylig fik en personalechef dette overraskende spørgsmål fra en medarbejder. Spørgsmålet vidner om, at arbejdspladsen, og nogle af medarbejderne, har en kultur, hvor der er plads til forbedringer. Specielt når man i dag ved, at arbejdspladser med høj grad af arbejdsglæde, klarer sig op til dobbelt så godt på bundlinjen.

Men hvordan skaber I sammen en arbejdsplads, hvorarbejdsglæde og trivsel er i højsædet? Hvordan bliver du selv "Verdens Bedste Kollega"? Eller som chef giver dine medarbejdere lysten til at være det? Med andre ord: Hvad kan du selv som medarbejder gøre? Og hvad kan ledelsen gøre?

John Harmsen skubber i denne bog til holdninger og meninger om det at skulle stå op hver morgen og køre på job. Hvis du absolut skal bruge det meste af dine vågne timer i dit liv på jobbet, kan du så ikke lige så godt gå det bedste ud af det? Med humor og stærke pointer kommer John med flere hundrede forslag og inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din arbejdstid. Til gavn for både din og dine kollegers trivsel, samt for din arbejdsplads´s bundlinje.

Forfatter John Harmsen
Forlag JohnHarmsen.dk
År 2016
Sider 250
Pris 159 kr.
ISBN 978-87-998761-0-5
Klik her for at købe bogen