Talent management. Perspektiver, dilemmaer og praksis

Med talent management bliver du hjulpet til at finde, motivere, fastholde og udvikle talent hos dine medarbejdere. Derudover beskriver Henrik Holt Larsen de faldgruber og dilemmaer, som talent management også rejser.

Talent management er en af de største udfordringer inden for Human Resource Management i private og offentlige virksomheder. Der satses i disse år massivt på talentudvikling, og der er sket store landvindinger både inden for forskning og i virksomhedernes praksis.

Talent management – perspektiver, dilemmaer og praksis:

  • Analyserer den nyeste udvikling inden for talent management og talentudvikling
  • Tegner en profil af den professionelle videnmedarbejder
  • Beskriver, hvordan talent findes, motiveres, fastholdes og udvikles
  • Præsenterer 20 vigtige dilemmaer inden for talent management og
  • Giver konkrete løsninger, anbefalinger og værktøjer
  • Rummer en række cases fra private og offentlige virksomheder, organisationer og sport.

Bogen henvender sig til HR-professionelle, studerende og enhver leder og medarbejder, der ønsker at se sin egen arbejdssituation i et talentudviklingsperspektiv.

 

Om forfatteren

Henrik Holt Larsen er professor, dr.merc. ved Institut for Organisation, CBS, Copenhagen Business School. Hans fagområde er Human Resource Management med særlig vægt på strategisk og international HRM, talent- og kompetenceudvikling samt ledelse. Han har bidraget til ca. 40 bøger og 300 tidsskriftsartikler.

 
Henrik Holt Larsen er en hyppigt anvendt underviser i ind- og udland og medvirker i udviklingsprojekter i private og offentlige virksomheder

Forfatter Henrik Holt Larsen
Forlag Samfundslitteratur
År 2012
Sider 340
Pris 379 kr.
ISBN 978-87-593-1643-6
Du kan købe bogen hos forlaget her