Ledelsesgrupper

Bogen "Ledelsesgrupper" er en beskrivelse af, hvordan et teams sammensætning kan påvirke resultatet af et teams arbejde.

"Intet menneske er perfekt, men et team har potentialet til at blive det"

En enkelt person kan ikke besidde alle de kvalifikationer og personlige egenskaber, som er nødvendige for, at en virksomhed eller en afdeling får succes. Opgavernes kompleksitet lægger naturligt op til teamwork.

Bogen "Ledelsesgrupper" er en beskrivelse af, hvordan et teams sammensætning kan påvirke resultatet af et teams arbejde. Bogen beskriver de empiriske resultater af Dr. Meredith Belbins forskningsprojekt på Henley Management College i England. I løbet af en 9 års periode undersøger Dr. Belbin og hans team, hvad det er, der driver værket i et team, og hvorfor nogle teams klarer sig godt og andre dårligt.

Dr. Belbins teamrolle teori og arbejde med sammensætning samt udvikling af teams er et af de mest idérige og originale bidrag inden for virksomhedsledelse i nyere tid.

Hvis man er interesseret i at analysere sit eget team, kan man få udarbejdet individuelle teamrolle profiler og en samlet analyse over sit teams stærke sider samt udviklingsområder ved at kontakte Potential.

Forfatter Meredith Belbin
Forlag Potential Aps
År 2010
Sider 187
Pris 479 kr.
ISBN 978-87-989052-3-3
Køb bogen her.