Artikler • Andreas Fricke Møller
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • Fra god idé til udbredt praksis – kunsten at finde dét der virker

  Prøvehandlinger er en måde at teste en idé i lille skala, for at se om det virker. Men prøvehandlingen er ikke interessant i sig selv. Udfordringen er når den skal skaleres til hele organisationen. Få her tre råd om, hvordan du får succes med at gå fra småt til stort.

  Læs mere
 • Tegning: Pernille Bekke

  Lederen der ville vide hvem der havde lagt digitalisering på hendes hoved

  En velmenende ambition om at lade frontlinjeledere stå for digitale eksperimenter risikerer at blive kørt over af nye initiativer, som kommer ovenfra uden involvering og hensyn til kapacitet, kompetencer og drift hos frontlinjelederen. Artiklen kommer med tre råd om, hvordan du som direktion og chefgruppe klæder ledere på til IT-implementering.

  Læs mere
 • 5 råd: Fasthold omstillingsparatheden efter corona

  COVID-19 har sat alle på prøve, og kravene til at agere handlekraftigt og omstillingsparat har været enorme. Rigtig mange steder er det lykkedes over al forventning. Det et piblet frem med gode historier om, hvordan krisen har styrket tværgående samarbejde, udviklingen af digitale løsninger har taget kvantespring og tidskrævende innovationsprocesser er reduceret fra kvartaler til uger. Men hvordan fastholder du omstillingsparatheden, når hverdagen igen ruller?

  Læs mere