Artikler • Bjarne Voigt Hansen
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • 10 temaer der påvirker dit ledelsesspænd

  Er du leder for 13 eller 73 medarbejdere? Det påvirker kvaliteten af din ledelse om du har få eller mange medarbejdere, som du er leder for. Ny publikation fra Væksthus for Ledelse sætter fokus på, hvad direktører, chefer og ledere i kommunerne med fordel kan tage i betragtning, når de skal fastlægge eller håndtere ledelsesspændet. Undersøgelsen peger på ti temaer, der alle har betydning for ledelsesspændet – temaer som fx medarbejdernes kompetencer, opgavernes kompleksitet og lederens stil.

  Læs mere
 • Er topledelse noget for dig?

  Offentlig topledelse er i høj grad learning by doing. Der er langt mellem målrettede programmer, som afklarer eller træner kommende topledere til jobbet i fx en kommune. Og det er der brug for – spørgsmålet er bare hvordan, var toplederne selv enige om på konferencen Veje til Topledelse, arrangeret af Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Veje til topledelse – men hvilke?

  Når der skal skiftes ud i toppen af de kommunale og regionale organisationer, så skal den nye topleder nok blive fundet på den ene eller anden vis - men er alle veje til Rom lige gode? Og er der meningsfulde veje, som nærmest ikke er betrådte endnu? Kom til Væksthusets arbejdskonference "Veje til topledelse" den 2. marts 2022.

  Læs mere
 • Arbejdsseminar: Veje til topledelse – når afløseren skal findes

  Alle ønsker at have så stort og kvalificeret ansøgerfelt som muligt, når kommunen eller regionen skal ansætte en ny topleder. Men kan vi blive bedre til at spotte og hjælpe potentielle topledere på vej?

  Læs mere