Artikler • Agnete Nyholm
Viser 8 / 8
Ingen resultater.
 • Styrk medarbejdernes innovative kompetencer

  Vi skal være omstillingsparate og løse opgaverne bedre – sammen. Men det kræver et nyt mindset, der er tunet til innovativ tænkning. Derfor er vi nødt til at udvikle medarbejderes og lederes innovative kompetencer. Læs her, hvilke grundpræmisser der skal være til stede på en arbejdsplads, der vil være mere nytænkende og få råd med på vejen til dit innovative lederskab.

  Læs mere
 • Det uperfekte lederskab

  Der er brug for nyorientering i ledelse og nye fællesskaber på arbejdspladsen for at komme forandringer og kompleksitet i møde. For lederen indebærer det, at vante antagelser om ledelse må udfordres. Læs om, hvilke nye skridt ledere og medarbejdere sammen kan tage.

  Læs mere
 • Boost dine rutiner efter ferien

  Det er afgørende for din effektivitet at starte og slutte din arbejdsdag bedst muligt. Det kræver, at du tænker over, hvad du plejer at gøre, for at du kan revurdere dine rutiner. Dine rutiner og din planlægning er nemlig vigtig for at få mest udbytte af din arbejdsdag, og når du som leder skal være et forbillede for dine medarbejdere. Få her nogle råd om, hvordan du sætter ind.

  Læs mere
 • I spidsen for forandringer - Kotter volume 2.0

  Der er brug for flere ledere, hvis organisationerne skal følge med omverdenens forandringshastighed. Sådan lyder det kontant fra førende ekspert inden for forandringsledelse, John Kotter. Det kræver en ny organisationsstruktur, hvor medarbejderne skal involveres i strategiarbejdet. Læs her Kotters otte bud til ledere, der vil gøre deres organisationer forandringsparate.

  Læs mere
 • Den genopstandne souschef

  Omstruktureringer og fusioner i den offentlige sektor har ført til store enheder med flere medarbejdere pr. leder og dermed et større ledelsesspænd. Der er blevet længere til nærmeste leder og det har kompliceret ledelsesopgaven. I en ny undersøgelse siger flere ledere, at ledelsesarbejdet kunne løftes med en sparringspartner. Det er derfor blevet tid til at genoplive souschefen.

  Læs mere
 • 6 myter om at motivere

  Du kender dem sikkert. De små ledelsestrick, som nogle ledere mener, kan være motiverende og rentable. Det er de bare ikke. Her kan du læse om et par af metoderne, og hvorfor de ikke virker.

  Læs mere
 • Vinderopskrifter på innovation

  Det handler om at fange de skæve spørgsmål og ideer som de fleste ville springe over. Ved at gøre noget andet end du plejer, kan du undgå forsvarsposition overfor nye ideer - kør fx en anden vej på arbejde. Det er nogle af de råd, som vinderne af Væksthusets innovationskonkurrence giver videre til lederne. Få alle rådene her.

  Læs mere
 • Innovative vinderkommuner

  Fra inddragelse af handicappede borgere, fælles haver og til vejbelysning med solceller. Kommunerne er rige på projekter og ideer, der skaber værdi. Læs her om de tre vinderprojekter af GLIMT-konkurrencen og se, hvordan der arbejdes med innovation i det offentlige.

  Læs mere