Artikler • Cecilie Aavild Rahn
Viser 5 / 33
Ingen resultater.
 • Hvad stresser - En hård tone eller tidspres?

  Hvis en medarbejder oplever, at han eller hun ikke kan leve op til egne eller andres forventninger kan det udløse stress. En anden velkendt stressudløser er konflikter på arbejdspladsen. Fælles for dem begge er, at de er forbundet med skam og kan føre til sygemeldinger. Få råd om, hvordan du sammen med medarbejderne forebygger stress på arbejdspladsen.

  Læs mere
 • Passer du godt nok på dig selv?

  Hvordan du har det, påvirker ikke kun dig selv, men også dine medarbejdere. Læs, hvorfor du skal sætte omsorg for dig selv i højsædet, og få råd om, hvordan du konkret gør - selvom opgaverne kommer flyvende, og du føler dig som sidste mand på dækket.

  Læs mere
 • Fang opmærksomheden med bedre præsentationer

  Står du med følelsen af, at du har tabt dit publikum, når du præsenterer noget? Travlhed, e-mails og sociale medier er dine værste konkurrenter, når det handler om at vinde andres opmærksomhed. Læs her, hvordan du laver præsentationer, der får folk til at lytte.

  Læs mere
 • Et juleeventyr: Det kan ledere lære af Scrooge

  Det er med god samvittighed, at du kan sætte dig til rette foran tv’et med hånden dybt begravet i posen med juleskum og se Charles Dickens' juleeventyr, for den indeholder overraskende mange læringspunkter for ledere. Få dem her.

  Læs mere