Artikler • Claus Christian Jensen
Viser 5 / 9
Ingen resultater.
 • Få dine ideer igennem

  Du har fået en fantastisk ide. En ide, der kan gøre jeres arbejdsplads bedre, og som synes helt rigtig. Ideen bliver dog mødt med kritiske spørgsmål og kommentarer. Inden du ser dig om, er ideen skudt ned. Få råd fra Harvardprofessoren John Kotter om, hvordan du slår i gennem med din ide overfor nej-sigerne.

  Læs mere
 • HR-opgaver dør på linjeledernes bord

  En dansk undersøgelse viser, at når HR-opgaverne lander på linje-ledernes bord, bliver de nedprioriteret og ikke opfattet som vigtige i forhold til øvrige opgaver. De fremmer nemlig ikke karrieren.

  Læs mere
 • Lederen skal være en hjælper

  Lederen og ledelse baseret på magt og autoritet er ifølge Edgar H. Schein fortid. For at lykkes skal lederen skabe en tillidsrelation til medarbejderne, der ikke kan opnås gennem magt. Derfor skal ledere ophæve deres formelle position og autoritet og genopfinde deres rolle som leder. For fremtidens ledere er hjælpere.

  Læs mere
 • Når kollegaen spænder ben for dig

  Fungerer samarbejdet med kollegaen ikke, kan det ud over at frustrere dig i hverdagen, skade din karriere og i værste fald føre til stress og udbrændthed. Men hvad gør du, hvis du pludselig finder dig selv i gang med at lave din kollegas arbejde, eller hvis kollegaen løber med æren for dit arbejde?

  Læs mere
 • At lede kunstnere

  Ledelse af kunstnere er ofte ren krisehåndtering. Almindelige lederes hverdag er det rene vand ved siden af. Alligevel kan andre ledere lære og lade sig inspirere. Det fortæller Kultur- og museumschef Uwe Bødewadt, der i bogen ’At lede kunstnere m.m.’ giver dramatiske og medrivende fortællinger fra 12 kunstneriske og engagerede topledere fra kunstens verden.

  Læs mere