Artikler • Marlene Mee Ahrens
Viser 5 / 29
Ingen resultater.
 • Hjælp dine medarbejder af med overspringshandlingerne

  Overspringshandlinger er noget alle gør. Men hvis man gør det for meget, overskrider man sine deadlines, og det kan i sidste endeføre til usikkerhed og lavt selvværd hos den, der udskyder. Læs her, hvordan du bedst hjælper en medarbejder, der er fanget af overspringshandlinger.

  Læs mere
 • Sådan får du en sygemeldt godt tilbage

  Det kan være svært, når en langtidssygemeldt skal vende tilbage på arbejdet. For hvor meget kan medarbejderen klare? Og hvordan bliver han modtaget af kollegerne? Få her forskernes bud på, hvordan du bedst integrerer en medarbejder på arbejdspladsen igen.

  Læs mere
 • Advarsel: For søde chefer spænder ben for sig selv

  De fleste af os vil gerne være vellidte af andre. Det gælder også ledere, men som leder skal du passe på med at blive for sød. For en sød chef er ikke nødvendigvis en god chef. Find ud af her, om du er for sød, og hvad du kan gøre ved det.

  Læs mere
 • Træn dig mere mentalt robust

  Robuste medarbejdere og ledere er meget efterspurgte, hvis man skal tro diverse stillingsopslag. Men hvad betyder det egentlig at være robust? Her får du psykologens svar på, hvad robusthed er, og hvordan du træner dig mere robust i hverdagen.

  Læs mere