Artikler • Signe Gaden
Viser 5 / 9
Ingen resultater.
 • 4 trin til at styrke motivationen med et ”hvorfor”

  Mange medarbejdere indgår i en lang og kompliceret kæde af arbejdsgange for at løse velfærdsopgaven. For medarbejderne kan det betyde, at de får svært ved klart at se meningen med deres eget bidrag til opgaven. Når meningen med arbejdet træder i baggrunden, daler motivationen. Her er fire strategier til at styrke dine medarbejderes motivation med et "hvorfor".

  Læs mere
 • Guide til MUS, LUS, hyr og fyr

  Lederweb har samlet de bedste råd om, hvordan du holder en god samtale – hvad enten det er ansættelsessamtalen, MUS eller afskedigelsessamtalen, som du skal gennemføre.

  Læs mere
 • 6 tips til at få succes med networking

  Et godt netværk kan sikre dig værdifuld sparring til din ledelse eller øge dine chancer for at få drømmejobbet. Men det er en udfordring at bruge sit netværk uden at det bliver overfladisk eller akavet. Her får du forskningens bud på, hvordan du får succes med networking.

  Læs mere
 • Ny rapport: Lederen skal lede grænseoverskridende

  En borgers sygdom kan både blive forlænget og forværret, når behandlingsforløbene ikke hænger godt nok sammen. Mislykkes sundhedsvæsenets samarbejde på tværs af sektorerne, skaber det utryghed, og er usundt for samfundsøkonomien. Ifølge en ny rapport er en del af løsningen netværksledelse. Læs, hvad der kendetegner den dygtige netværksleder her.

  Læs mere
 • Guide til ansættelsesforløbet

  Det kan mærkes på budgettet, når den forkerte medarbejder bliver ansat. En ny tidskrævende proces skal i gang, og produktiviteten daler. Det kan derfor betale sig at være grundig og forberedt under rekrutteringsforløbet. Her får du overblik over, hvad et godt rekrutteringsforløb skal indeholde for at spotte den rette kandidat til jobbet.

  Læs mere