Artikler • Tine Søby
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • 4 tips til at undgå at arbejde i weekenden

  Du har brug for hvile og restitution for at kunne levere dit bedste. Det kræver ikke kun en god planlægning af dit arbejde. Du skal også planlægge din fritid. Læs, hvordan du undgår, at arbejdet fylder, når du har fri.

  Læs mere
 • Afsløring: 6 tegn på usikkerhed

  Bedrevidende, konfliktsky eller ondskabsfuld. Usikkerhed hos en leder kan vise sig på flere måder og kan give alvorlige problemer for lederen selv og for medarbejderne. Læs om seks tegn på usikkerhed hos ledere og om, hvordan du tackler din usikkerhed.

  Læs mere
 • 4 tips til at tøjle din stædighed

  Holder du altid fast i dine idéer og insisterer på dine standpunkter? Og bliver du vred, frustreret eller utålmodig, når nogen forsøger at overbevise dig om, at du ikke har ret? Så er du måske for stædig. Læs her, hvordan du tøjler din stædighed, så den ikke spænder ben for, at du træffer gode beslutninger.

  Læs mere
 • MUS-værktøj: Inspirationsspørgsmål og kompetencehjul

  KL's MUS-værktøj indeholder en række inspirationsspørgsmål og et kompetencehjul. Værktøjet skal sikre, at man kommer hele vejen rundt i samtalen. Og samtidig er det let at bruge. I artiklen er værktøjet gjort generelt, så det kan anvendes af mange arbejdspladser. Læs her om værktøjet og få inspiration til jeres næste MUS.

  Læs mere
 • Guide til fratrædelsessamtaler

  En medarbejder, der siger op, er en værdifuld kilde til feedback, og det er derfor oplagt at holde en fratrædelsessamtale. Læs her, hvordan du indhenter viden, der gavner dig selv og arbejdspladsen og får taget afsked på en god måde.

  Læs mere