Artikler • Trine Nexmand Rofelt
Viser 8 / 8
Ingen resultater.
 • 10 trin: Sådan får du ærlig feedback

  Når du først har indtaget lederstolen, er den feedback, du får, både vag og sjælden. Og dermed ubrugelig. Men du spiller selv en afgørende rolle for etableringen af et godt feedback-klima. Læs her, om de ti trin til god feedback.

  Læs mere
 • 10 egenskaber: Det kan de bedste ledere

  Vil du betegne dig selv som en god leder? Så skal du gerne kunne sætte flueben ved disse ti vigtige egenskaber.

  Læs mere
 • Spørgsmålene der får ansøger til at afsløre sit sande jeg

  Du sidder med en bunke på syv ansøgere, der alle på papiret udgør den helt rette kandidat. Nu skal samtalen afsløre, hvem du bør ansætte. Det kræver et grundigt blik på ansøgerens personlige karakter. Her får du fem spørgsmål, der leder dig frem til den helt rigtige person.

  Læs mere
 • 5 råd: Undgå katastrofen når din bedste medarbejder siger op

  Når Lottes opsigelse pludselig ligger på dit bord, bringer den både bekymringer og frustrationer med sig. For hvordan skal I dog komme jer over det tab? Men du kan faktisk sikre, at I vinder mere, end I taber. Få her 5 råd om, hvordan du lander på den anden side som en både klogere og bedre leder.

  Læs mere
 • Test: Hvor god er du til at holde på dine medarbejdere?

  Springer dine medarbejdere næsten hver morgen ud af sengen for med stor begejstring at tage hul dagens opgaver, så kan du i høj grad takke dig selv. For et hold af dygtige og motiverede medarbejdere begynder med et godt lederskab. Få her ni spørgsmål, der fortæller dig, om du har knækket koden til at skabe og bevare dine medarbejderes engagement og arbejdsglæde.

  Læs mere
 • 4 råd: Undgå at forstyrrelser stjæler din sparsomme tid

  Som leder spæner du fra det ene møde til det andet og har sjældent ro foran computeren til at få besvaret de mange mails eller afsluttet notatet til bestyrelsen. Så når du endelig sidder ved computeren, kræver opgaverne dit fulde fokus. Men det er ikke nemt, når fristende forstyrrelser råber på din opmærksomhed. Få her fire tips til, hvordan du griber det an.

  Læs mere
 • Ti stille – en vej til effektive møder

  Tale er sølv, tavshed er guld. Også til møder. Faktisk kan du ved at indføre stilhed som et fast element til dine møder øge medarbejdernes fokus, overskud og evne til at tage gode beslutninger. Blot ved at bede dem tie stille et par gange i løbet af mødet. Læs mere om metoden her.

  Læs mere
 • Du er slet ikke færdig med kerneopgaven

  I taler om kerneopgaven, I kender måske kerneopgaven, men løser I den også? Ét er at definere den. Noget andet er at operationalisere og optimere kerneopgaven. To eksperter giver input til, hvordan du også lykkes med at løse den.

  Læs mere