Artikler • Trine Nexmand Rofelt
Viser 5 / 40
Ingen resultater.
 • 9 lyttefælder du skal undgå

  At lytte er ikke noget, man nødvendigvis automatisk kan. Men det kan trænes. Få seks ideer til, hvordan du bliver en mere nærværende leder ved at blive bedre til at lytte i stedet for bare at høre efter.

  Læs mere
 • 5 råd: Kom forråelsen til livs

  Erkendelsen af at alle arbejdspladser kan blive ramt af forråelse, er et vigtigt skridt frem mod færre af de alvorlige sager, hvor forråelsen er blevet en del af kulturen på en arbejdsplads. Og så skal vi blive bedre til at se faresignalerne, før det eskalerer. Det fortæller psykolog Dorthe Birkmose, der giver fem råd om, hvordan I kan minimere risikoen for forråelse hos jer.

  Læs mere
 • Sådan undgår du at dine medarbejdere ryger op i det røde felt

  Sanne virker utilpas, da du giver en af hendes opgaver til en kollega. Og Thomas svarer undvigende, når du kommer med et godt råd. Hvorfor gør de det? Ifølge sociolog Anette Prehn er det hjernens amygdala, der er på spil - den del af hjernen, der fortæller, hvis der er fare på færde. Bliv klogere på de forskellige triggere og led mere hjernesmart.

  Læs mere
 • Find fem fejl - og lær af det

  Du ved godt, at fejl er en god kilde til læring. Du ved også, at det er uundgåeligt at fejle, men alligevel er det stadig svært, når man begår en fejl. Og dermed går du glip af læringen. Her får du fem gode grunde til at få flere fejl frem i lyset, som du kan huske på, når en fejl gør ondt.

  Læs mere
 • ”Det er ikke nok at kunne rekruttere, hvis ikke man kan fastholde”

  Det kan slå skår i trivslen og føre til medarbejderflugt, hvis samarbejde udelukkende er lederens ansvar. Læs, hvordan It-afdelingen i Region Midtjylland har styrket samarbejdskulturen markant ved at insistere på, at alle skal være dygtige til både fagligheden og samarbejdet.

  Læs mere