Artikler • Janne Press
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • Mennesker er flokdyr. Hvad gør du, hvis flokken ikke følger dig?

  Mennesker er flokdyr og vi gør instinktivt det, andre gør. Men vi følger kun dem, vi fornemmer, vi kan stole på og har tillid til. Uden fornemmelsen af at være i en tryg gruppe, løber medarbejderne efter dem som råber højest, eller dem som optræder hurtigst eller stærkest. Læs her om fænomenet ”the bandwagon effekt” og få fire spørgsmål, du kan stille dig selv for at styrke dit følgeskab.

  Læs mere
 • Sådan spotter du om din medarbejder er ensom

  Virker din medarbejder træt og udbrændt? Så er det nærliggende at tro, det er fordi hun har for travlt. Men det kan også være et tegn på, at hun er ensom og føler sig socialt isoleret, viser undersøgelser. Læs, hvordan du som leder spotter ensomhed hos din medarbejder, og hvad du kan gøre for at forebygge det.

  Læs mere
 • Undgå at sladder og skadefryd ødelægger samarbejdet

  Sladder, skadefryd er ødelæggende for enhver arbejdsplads. Men den er også svær at komme til livs, fordi sladderen, bagtaleriet og skadefryden på allermærkeligste vis også skaber en fornemmelse af fællesskab og tryghed. Læs, hvad du kan gøre, hvis du er leder af en arbejdsplads præget af polariserende og ødelæggende adfærd.

  Læs mere