Artikler • Anders Seneca
Viser 5 / 15
Ingen resultater.
 • Ekspert: Derfor skal du lave mindre for at lykkes bedre

  En udbredt misforståelse er, at hvis bare vi laver noget mere, så lykkes vi bedre. Men det passer sjældent. Det forudsætter tid og ressourcer i et ubegrænset omfang, som slet ikke er til stede. Du kan i stedet skærpe effekten af din ledelse ved ikke-handling. Det kræver, at du betræder tre trin, som du kan læse om her.

  Læs mere
 • Da kerneopgaven fik corona

  Kerneopgaven har fået corona, og dét kan den komme styrket ud af. Du har nu en unik mulighed for at fokusere, forankre og forandre kerneopgaven. Det er ikke alt, der er kerneopgaven. Det har krisen tydeliggjort - og det skal du handle på som leder.

  Læs mere
 • Hæv mødet: Leder du i møder eller på møder?

  Et kig i din kalender afslører, at du har travlt - travlt med at holde møder. Spørgsmålet er, om du holder mange møder fordi du har travlt, eller snarere får travlt, fordi du holder så mange møder? Læs her, hvorfor du bør skærpe din bevidsthed om, hvordan du leder effektfuldt og meningsfuldt – måske uden så mange møder.

  Læs mere
 • God tid er en forudsætning for at kunne lykkes effekt- og meningsfuldt. Foto: Colourbox.dk

  Leder, skynd dig langsomt

  Har I god tid på arbejdet? Ofte er svaret nej. På mange arbejdspladser er god tid en mangelvare og sjældent noget, man ligefrem taler højt og positivt om. Det er alarmerende og fordrer dinopmærksomhed, da oplevelsen af god tid er vigtigfor bådeløsningen af opgaverne og trivslen.

  Læs mere
 • Har I en arbejdsdeling eller et arbejdsfællesskab? Foto: maxpixel.freegreatpicture.com

  Led efter det fælles "vi" på arbejdspladsen

  Hvor "vi" erIpå din arbejdsplads? Det afhænger i høj grad af dig som leder, og om du leder én medarbejdergruppe eller grupper af medarbejdere. Få her hjælp til at skabe et stærkere arbejdsfællesskab.

  Læs mere