Artikler • Anders Trillingsgaard
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Debatindlæg: Derfor er frihed ikke målet

  Frihed, frisættelse og selvledelse bliver brugt som plusord i danske organisationer, som den oplagte modsætning til topstyring og ordrebaseret ledelse. Men er de i virkeligheden den positive modpol, eller nærmere den lige så uvejsomme modsatte grøft?

  Læs mere
 • Mislykket feedback kan få en medarbejder til at føle sig udleveret. Foto: pixabay.com

  Giv teamet feedback uden nogen kommer i den varme stol

  Du kender sikkert situationen. Én er vred, en anden føler sig forbigået, mens en tredje kæmper for at få den gode stemning tilbage. Men feedback i teams behøver ikke at være en lang kritik, hvis du bare sætter den rigtige ramme. Få her tre metoder til effektiv feedback i teams.

  Læs mere
 • Ikke mindre NPM - bedre Public Management

  Debatten om resultatstyring i den offentlige sektor er kørt i en rille for og imod NPM. NPMs fokus på systemerne har fjernet fokus fra kernen i et velfungerende bureaukrati. Dvs. opgaveformulering, optimering af arbejdsbetingelser, og delegering af handlerum mellem leder og medarbejder. Læs her om et værktøj til at fastholde fokus på ledelsesarbejdet inden i NPM.

  Læs mere
 • Keep it simple – chefens vigtigste opgave

  Organisere, omfavne eller uddelegere. Det er de tre måder, chefer typisk håndterer kompleksitet på. Men det er ikke længere nok. Den sikreste vej igennem kompleksiteten er velvalgt og målrettet forsimpling – blandt andet af organisationens fælles kurs.

  Læs mere
 • Udvikling af ledelsesteam skal tages alvorligt

  Alt for ofte lever ledelsesteams ikke op til ledernes forventningerne. Ifølge dansk forskning skyldes det, at et ledelsesteam skal modnes og udvikles, før det er køreklart. Få en forklaring og et bud på, hvordan I skaber de bedste udviklingsrammer for jeres ledelsesteam.

  Læs mere