Artikler • Ole Blegvad
Viser 5 / 36
Ingen resultater.
 • 17 eksempler på dårlig ledelse og hvad du kan gøre ved det

  En leder som kun har fokus på bestemte medarbejdere eller giver ros til de samme personer igen og igen kan efterlade en arbejdsplads splittet og ufokuseret. Læs her, hvordan du med åbenhed og dialog kan undgå, at nogle føler sig ekskluderet.

  Læs mere
 • Test: Er du introvert, ekstrovert eller ambivert?

  Den ambiverte leder vinder mere og mere frem. Normalt har vedkommende en høj selvforståelse og kan bevæge sig bevidst på spektret fra introvert til ekstrovert. Læs om den ambiverte leder – og test om du er introvert, ekstrovert eller ambivert.

  Læs mere
 • Rekrutteringsekspert: 6 kendetegn ved en god leder anno 2024

  Den typiske ledertype. Findes den? Nej, selvfølgelig ikke, siger ekspert i lederrekruttering. Den offentlige lederrolle er under forandring, og det giver plads til forskellighed. En gang imellem skal man derfor kigge andre steder hen og bruge nye metoder, når man skal finde en ny leder. Få en top seks over de vigtigste kendetegn for en god offentlig leder 2024.

  Læs mere
 • 6 råd til dig der får en ny leder eller er den nye leder

  En ny leder kan vende op og ned på medarbejdernes hverdag og de vante arbejdsgange. Trygheden bliver udfordret og relationer ændres. På samme måde kan den nye leder have det. Så her kommer seks råd til de medarbejdere, der får en ny leder, og seks råd til den nye leder om, hvordan man bedst træder ind i den nye rolle.

  Læs mere
 • MUS: Leder og medarbejder sammen i sauna

  Det er tid til MUS-samtaler. Forsker Søren Frimann har kaldt situationen ”I sauna med chefen”, fordi situationen både kan være grænseoverskridende og ”en varm” oplevelse. Læs, hvad forskningen siger om MUS-samtaler og de skemaer, mange benytter, og få råd om, hvordan du får mest ud af MUS.

  Læs mere