Artikler • Ole Blegvad
Viser 5 / 11
Ingen resultater.
 • Har du karisma?

  Karismatisk ledelse hjælper dig med at få den indre motivation frem hos medarbejderne og det gavner både trivslen og effektiviteten. Og modsat hvad mange tidligere har troet, så kan du faktisk lære at blive en mere karismatisk leder.

  Læs mere
 • 4 råd fra forsker om ansættelse af unge

  Der er så stor rift om den unge arbejdskraft, at dem der ikke tager godt imod den nye generation på sigt bliver arbejdsmarkedets tabere. Men interessen for de unge skal være reel. Sådan lyder rådet fra en ungdomsforsker.

  Læs mere
 • Mangel på personale – er det ok kun at løse opgaven 75 pct.?

  Hvordan kan vi holde fast i kvaliteten af de ydelser, borgerne er vant til, når der mangler hænder? Det har Lederweb spurgt to topchefer fra Aarhus og Faaborg-Midtfyn Kommune om. Læs med her.

  Læs mere
 • Sådan hjælper du en medarbejder i sorg

  Tydelighed og åbenhed er vejen frem, ligesom tryghed og ro er vigtige egenskaber at udvise , når en medarbejder rammes af sorg. To præster fortæller om sorgens ansigt og giver dig råd om, hvordan arbejdspladsen kan hjælpe en kollega, der er ramt af sorg.

  Læs mere
 • Quiet quitting – Hva’ for noget?

  Overarbejde, opkald og besvare e-mails efter endt arbejdstid samt ekstra opgaver er en del af hverdagen for mange medarbejdere. Men nu skal det være slut. Med begrebet quiet quitting – der netop nu går sin gang i medierne verden over, opfordres ansatte til ”ikke at gøre mere end de bliver betalt for.” Læs om det nye fænomen her.

  Læs mere