Artikler • Ole Blegvad
Viser 5 / 22
Ingen resultater.
 • Bliv bedre til at lytte til musik – og til medarbejderne

  En af de væsentligste årsager til, at medarbejdere skifter arbejdsplads er, at de ikke føler sig hørt af ledelsen. Musikken kan gøre dig til en bedre leder. For ved at lytte til musik kan man fintune og finde virkemidler, der i sidste ende gør én bedre til at lytte til andre. Og er du god til at lytte, så kan du bedre opfylde medarbejdernes behov.

  Læs mere
 • Afsløring: Personlighedstypen de fleste ledere er

  Medierne dyrker og hylder den ekstroverte ledertype, der står på SoMe-ølkassen og råber op. Men langt de fleste ledere er hverken ekstroverte eller introverte. De er ambiverte, siger ledelsesrådgiver Louise Orbesen. Tjek om du også er ambivert ud fra de ni ting, der kendetegner dem.

  Læs mere
 • 5 råd: Sådan bliver din arbejdsplads mere inkluderende

  Hvordan skal man tiltale sine nonbinære kollegaer? De/dem, den/det, de/deres, han/hun, hen/hens? Eller skal man overhovedet tage hensyn til en lille minoritetsgruppe på en arbejdsplads? Ja, selvfølgelig skal man det, hvis man vil være en attraktiv arbejdsplads, lyder det fra LGBT+ Danmark. Her kan du læse et interview med Susanne Branner, der er sekretariatschef i LGBT+ Danmark, og få fem råd om, hvordan din arbejdsplads bliver mere inkluderende.

  Læs mere
 • 10 træk ved en dårlig leder

  Ingen vil være det, men nogle er det alligevel – den dårlige leder. En dårlig leder holder medarbejderne små og skaber en ubehagelig arbejdsstemning – med negative konsekvenser til følge. Her får du ti bemærkelsesværdige træk hos en dårlig leder.

  Læs mere
 • 5 plusser ved at være en introvert leder

  Er du en introvert leder? Så er du formentlig god til at lytte, kan let se den enkelte medarbejders styrker og potentiale og kan med din reflekterende tilgang finde ind til kernen af et problem. Læs her om fem gode egenskaber ved introverte ledere og hvorfor det kan være en fordel at være en introvert mand fremfor en introvert kvinde.

  Læs mere