Artikler • Anna Mie Skovdal
Viser 8 / 8
Ingen resultater.
 • Sådan motiverer du med MBTI

  Introvert og ekstrovert er gode redskaber til at forstå dine medarbejdere, men de er ikke de eneste egenskaber, du skal holde øje med. Myers-Briggs’ personlighedstypeindikator (MBTI) giver dig indsigt i, hvordan dine medarbejdere foretrækker at bruge deres hjerne, træffe beslutninger og vurdere sig selv og andre. Læs mere om typerne, og få tips til, hvordan du motiverer dine medarbejdere med afsæt i MBTI.

  Læs mere
 • Sådan håndterer du en medarbejders død

  Det er en svær situation, når en medarbejder dør, både for kollegerne og for dig som leder. Men det er din opgave at sørge for, at arbejdspladsen kommer igennem den første svære tid på en etisk og anstændig måde. Læs om, hvordan du viser deltagelse over for de pårørende, og få råd om at håndtere de praktiske gøremål i forbindelse med dødsfaldet.

  Læs mere
 • 8 råd: Få den bedste kandidat til jobbet

  Vil du gerne ansætte de bedste medarbejdere? Så er det ikke nok bare at spørge, om de kan det, I har brug for. Du skal også "sælge" arbejdspladsen. Her får du rekrutteringseksperternes tips til at skrive jobopslag og holde jobsamtaler, så de bedste kandidater snubler over hinanden for at komme til at arbejde hos jer.

  Læs mere
 • Hvornår skal du uddelegere en opgave?

  Her er en oversigt, der viser, hvornår du med fordel kan uddelegere en opgave.

  Læs mere
 • 3 lederfejl der fastholder medarbejdernes dårlige vaner

  Dine medarbejderes dårlige vaner skyldes sjældent mangel på motivation til at ændre sig, men manglende færdigheder og et arbejdsmiljø, der fremmer den dårlige adfærd. Læs om, hvordan du hjælper dine medarbejdere med at komme uvanerne til livs.

  Læs mere
 • Undgå mentorrollens største faldgruber

  At være mentor kan styrke din personlige og faglige udvikling, men fodfejl kan ødelægge det gode samarbejde mellem dig og din mentee. Læs om, hvordan du får det optimale ud af mentorskabet.

  Læs mere
 • Stjæl og del - 7 genveje til innovation

  Lad andre gøre noget af arbejdet for dig, næste gang din organisation skal tænke nyt. Samskabelse og videndeling er de stærkeste drivkræfter til innovation i den offentlige sektor, viser en undersøgelse. Her får du syv genveje til at skabe innovation i din organisation.

  Læs mere
 • Værsgo: Gratis bog til sommerferien

  Sommerferien vinker forude. Sol, strand og afslapning. Hvad mere kan man ønske sig? Godt læsestof, selvfølgelig! Væksthuset har samlet de 30 mest læste artikler på Lederweb.dk i en praktisk paperback, der er lige til at stikke i feriekufferten. Få eksperternes bedste tips om ledelse, mens du daser i solen.

  Læs mere