Artikler • Anne Gerhardt
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • Konflikter opstår, når medarbejderne føler sig truet. Foto: Flickr

  5 konfliktknapper dine fingre konstant hviler på

  Én medarbejder sitrer af raseri, en anden sidder med armene over kors, mens en tredje stamper ud ad lokalet. Alt hvad du gjorde var at præsentere en ny måde at gøre tingene på - eller hvad? Konflikter opstår, når medarbejderne føler sig truet. Læs her, hvordan du undgår at udløse en trusselsrespons, og hvordan du kan nedtrappe konflikter med dit sprog.

  Læs mere
 • Et afgørende træk hos succesfulde ledere er deres evne til at skabe relationer. Foto: Colourbox.dk

  Sådan udvikler du din relationelle forståelse

  Et afgørende træk hos dygtige ledere er deres evne til at opfange stemninger og behov – også når de ikke bliver udtrykt klart og tydeligt. Men skal man så glemme alt om at blive en god leder, hvis man ikke er født med denne intuition? Heldigvis ikke. De dygtige ledere gør nemlig ikke brug af en mystisk sjette sans. Læs om de to ting, de i stedet gør.

  Læs mere
 • Kropssproget afslører din styrke som leder

  Lad være med at gemme dig eller pille, og du skal kæmpe imod tyngdeloven. Sådan lyder de overordnede råd om dit kropssprog, der er afgørende for din gennemslagskraft. Hvis din krop fortæller en anden historie end dine ord, er det kroppens budskab, der vinder, og du mister gennemslagskraft som leder.

  Læs mere