Artikler • Mirja Bang
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • 5 råd: Pas på dine nøglemedarbejdere

  Der er en særlig type medarbejdere, du bør holde særligt øje med i tider, hvor I løber ekstra stærkt på grund af fx besparelser eller mangel på medarbejdere. Det er magneterne. Magneterne er dem, der har den egenskab, at de har mange kollegaer, som kommer til dem for hjælp og svar og som tiltrækker sig centrale arbejdsopgaver. Og derfor også er ekstra udsatte for en stor arbejdsbyrde

  Læs mere
 • 3 tips: Få en skarp og hurtig hjerne

  At sove er lige så vigtigt som at være vågen. Desværre døjer mange med dårlig søvn. Og kimen til en dårlig nattesøvn kan allerede sås om morgenen. Her får du tre råd, der giver dig en bedre døgnrytme og sikrer, at du sover dig til mere overskud i hverdagen.

  Læs mere
 • Den vigtigste vane i 2023

  Ledere, der lærer sig selv bedre at kende gennem målrettet refleksion, når deres resultater langt hurtigere og håndterer med større succes de svære samtaler. Men det er ikke al refleksion, der virker. Du skal vide, hvad du gør.

  Læs mere
 • 10 råd: Afslør dine tidsrøvere og tag din tid tilbage

  Kan du godt bruge mere tid? Når du ikke det, du egentlig havde tænkt dig – eller kunne ønske dig? Og vokser din to do-liste hurtigere, end du kan nå at få den i bund? Så er du bestemt ikke alene, og der er heldigvis hjælp at hente. Her får du ti tips.

  Læs mere