Artikler • Stine Mørkeberg
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • 6 råd: En julefrokost for alle

  Julen er hjerternes fest. Og det skulle gerne være sjovt at være til julefrokost uanset om du er mest til falafel, sild og snaps eller hawaiitema. Direktør i Lige Adgang Muneeza Rosendahl giver seks råd om, hvordan du holder en festlig og inkluderende julefrokost.

  Læs mere
 • 4 kendetegn ved et succesfuldt samarbejde mellem leder og souschef

  Hvis du har en souschef, så læs med her, hvor ledelsesrådgiver Susanne Teglkamp fortæller om fire kendetegn ved et succesfuldt samarbejde mellem leder og souschef.

  Læs mere
 • Sådan kommer du en hård tone til livs

  Har sladder og rygter først slået rod på arbejdspladsen, og er medarbejderne begyndt at bide ad hinanden, kan det virke uoverskueligt, hvordan I kommer problemet til livs. For en god tone kræver konstant vedligeholdelse, og du er jo langt fra altid til stede i skyllerummet, ved kaffemaskinen eller i krogene, hvor de hårde kommentarer falder mellem medarbejderne. Få her råd om, hvordan du fremmer den gode tone.

  Læs mere
 • 4 reaktioner du skal undgå hvis en medarbejder går dig på nerverne

  En af medarbejderne kommer konstant med spydige bemærkninger eller gør det modsatte af det, I har aftalt. Læs om fire reaktioner, der giver bagslag i et besværligt samarbejde, og få råd om, hvad du bør gøre i stedet.

  Læs mere