Artikler • Annette Bjerre Ryhede
Viser 8 / 8
Ingen resultater.
 • Få dine medarbejdere godt igennem næste runde af corona

  Som leder står du lige nu overfor en kæmpe opgave. En opgave med at mobilisere motivation og vise retning - over coronaens udfordringer. I 2. runde er det ikke nok at drifte for at overleve. Der skal ny ild på bålet.

  Læs mere
 • Begrund din ledelse – især i krisetid

  I krisetider er det afgørende, at du begrunder din ledelse, så dine medarbejdere kan navigere og handle igennem krisens paradokser og ikke blive handlingslammede. Du skal klæde medarbejderne på til at forstå kompleksiteten, og samtidig skal de ledes entydigt. Hvordan? Det guider vi dig til her.

  Læs mere
 • Tal troværdigt – og få dine medarbejderes opbakning

  Når du tager ordet foran dine medarbejdere, er det din opgave at skabe mening, retning og opbakning. Det gør du ved at gøre jeres vision lysende klar, konkret og få den til at kalde på dine medarbejdere. Få her tre gode råd om, hvordan du gør det.

  Læs mere
 • Video: Bliv en bedre taler

  I to korte videoer får du råd om, hvordan du kan opnå gennemslagskraft, når du skal tale og hvilke fælder, der kan forhindre dig i at nå dine medarbejdere.

  Læs mere
 • 6 råd når du skal brænde igennem med dit budskab

  Du skal lancere en strategi, holde et foredrag, skal sparke seminaret i gang – her er de seks råd, der sikrer, at din præstation får budskabet ud til dine medarbejdere.

  Læs mere
 • Ti stille når du taler

  Power point præsentationer, orientering af medarbejderne og faglige oplæg bliver til noget juks, hvis du ikke husker, at holde pauser i din talestrøm. Ja, du skal faktisk tie stille undervejs! Lukke munden, kigge på dit publikum og lade dem få et øjeblik til at fordøje det, du lige har sagt, for at du kan få noget ud af det.

  Læs mere
 • Få styr på nervøsiteten

  Svedige hænder og rystende stemme. Alle har oplevet fornemmelsen! Nervøsitet er en naturlig reaktion, når vi bliver usikre på situationen, som vi er. Naturligt eller ej, er det dog aldrig rart. Læs, hvordan du styrer nervøsiteten, hvad enten den opstår ved jeres ugentlige møde, til jobsamtalen eller hvis du har en eksamen lige om hjørnet.

  Læs mere
 • Brænd igennem når du præsenterer

  Find dit engagement i emnet og brug det. Vær bevidst om, hvad dit vigtigste budskab er. Indtag rummet og vend dig mod dine modtagere. Så er du godt på vej til at holde et oplæg der gør indtryk.

  Læs mere