Artikler • Annette Bjerre Ryhede
Viser 5 / 8
Ingen resultater.
 • Få dine medarbejdere godt igennem næste runde af corona

  Som leder står du lige nu overfor en kæmpe opgave. En opgave med at mobilisere motivation og vise retning - over coronaens udfordringer. I 2. runde er det ikke nok at drifte for at overleve. Der skal ny ild på bålet.

  Læs mere
 • Begrund din ledelse – især i krisetid

  I krisetider er det afgørende, at du begrunder din ledelse, så dine medarbejdere kan navigere og handle igennem krisens paradokser og ikke blive handlingslammede. Du skal klæde medarbejderne på til at forstå kompleksiteten, og samtidig skal de ledes entydigt. Hvordan? Det guider vi dig til her.

  Læs mere
 • Du skal tale til dine medarbejdere med både dit hoved og dit hjerte for at få dem med. Foto: Pixabay.com

  Tal troværdigt – og få dine medarbejderes opbakning

  Når du tager ordet foran dine medarbejdere, er det din opgave at skabe mening, retning og opbakning. Det gør du ved at gøre jeres vision lysende klar, konkret og få den til at kalde på dine medarbejdere. Få her tre gode råd om, hvordan du gør det.

  Læs mere
 • Lær hvordan dit budskab når dine medarbejdere. Foto: pixabay.com

  Video: Bliv en bedre taler

  I to korte videoer får du råd om, hvordan du kan opnå gennemslagskraft, når du skal tale og hvilke fælder, der kan forhindre dig i at nå dine medarbejdere.

  Læs mere
 • 6 råd når du skal brænde igennem med dit budskab

  Du skal lancere en strategi, holde et foredrag, skal sparke seminaret i gang – her er de seks råd, der sikrer, at din præstation får budskabet ud til dine medarbejdere.

  Læs mere