Artikler • Kalle Syberg Kjær
Viser 5 / 7
Ingen resultater.
 • Podcast: Det vigtige samspil mellem borgmester og kommunaldirektør

  En borgmester og en kommunaldirektør åbnerdørene og fortæller, hvordan de får deres samspil til at fungere. Lyt med i podcasten og hør mere om, hvordan den øverste politiske og administrative leder finder den rigtige rytme i den politiske tango.

  Læs mere
 • Podcast: 6 greb til at håndtere en krævende medarbejder

  Hvordan håndterer du en medarbejder, der ødelægger stemningen på arbejdspladsen og udfordrer alt, hvad du gør som leder? Lyt med i denne podcast, hvor en ledelsesrådgiver og en skoleleder giver deres bud på, hvordan du forebygger, at en besværlig medarbejder forpester arbejdsmiljøet.

  Læs mere
 • Podcast: Lederens egen trivsel

  Der er ikke samme fokus på ledernes trivsel som der ofte er på medarbejdernes. Men lederens trivsel har afgørende betydning for medarbejdernes trivsel og dermed for kerneopgaven. Lyt med her, hvor chefpsykolog og tidligere leder drøfter temaet med udgangspunkt i fem faktorer, der har betydning for lederens egen trivsel.

  Læs mere
 • Podcast: Mit livs leder

  Hvem har inspireret dig som leder? Og hvilken bevægelse har dit forbillede startet hos dig? Det spørgsmål svarer stadsdirektør Martin Østergaard Christensen, Aarhus Kommune på. Lyt med i podcasten her, hvor en leder, som har inspireret Martin Østergaard Christensen meget, også er med i studiet til en snak om ledelse, rollemodeller og hvorfor direktører, chefer og ledere skal være meget bevidste om det ansvar, der følger med lederrollen.

  Læs mere