Artikler • Britta Borch Egevang
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • 7 råd: Sådan slipper du for tidsrøvere

  Min dør er altid åben, siger de fleste ledere. Men tid er en knap ressource, og tidsrøvere kan skabe et krydspres for dig som leder. Hvis du oplever, at mange tager din tid, uden at der kommer noget ud af det, så får du her syv råd om, hvad du kan gøre ved det.

  Læs mere
 • Derfor styrker teambuilding ikke dit team

  Du vil gerne styrke medarbejdernes evne til at samarbejde, kommunikere effektivt og arbejde mod et fælles mål. Derfor tænker du måske, at teambuilding er en god idé. Men der er ingen evidens for, at teambuilding aktiviteter fører til et bedre teamarbejde. Læs her, hvorfor teambuilding ikke virker, og hvad du i stedet skal gøre for at få et velfungerende team.

  Læs mere
 • 8 råd: Sådan leder du den umulige medarbejder

  Du skal være motiverende, lyttende, inkluderende, rummelig, kommunikerende, empatisk, helhedsorienteret – og listen kunne fortsætte. Og selvom du kan sætte hak ved mange af disse lederkompetencer, så har du sikkert prøvet at stå over for en medarbejder, der bare ikke vil ledes eller samarbejde. Det er ikke noget, man taler så meget om, for fingeren rettes hurtigt mod dig som leder. Læs her, hvad du gør med den umulige medarbejder.

  Læs mere
 • Sådan finder du den rigtige rekrutteringspartner til din organisation

  Der kan være mange årsager til at gå i samarbejde med en ekstern rekrutteringspartner. Det kan være, at din organisation og du selv ikke har tid til at rekruttere. Det kan også være, at det er svært at finde de kandidater, du ønsker. Læs her, hvordan du finder den rigtige rekrutteringspartner.

  Læs mere