Artikler • Anna Krogh Glerup
Viser 5 / 10
Ingen resultater.
 • 9 spørgsmål til at øge tilliden på arbejdspladsen

  Tillid giver medarbejderne mulighed for mere selvbestemmelse, fleksibilitet og større fagligt engagement, hvilket styrker deres motivation. Men selvom de fleste er enige i, at tillid i ledelse er godt, kan det være svært i praksis. Her får du ni spørgsmål til refleksion over, hvordan I øger tilliden i hverdagen.

  Læs mere
 • 4 råd hvis du ikke kan overskue 15 år mere i lederstolen

  Ny undersøgelse viser, at medarbejdere og ledere i 40’erne og 50’erne drømmer om enten at skifte branche eller gå tidligt på pension. Få her fire råd, hvis du ønsker forandringer i arbejdslivet eller overvejer enten at skifte branche.

  Læs mere
 • Afsløring: Det kendetegner en flaskehalsleder

  Har du for travlt med kilometerlange to-do lister, og har du oplevelsen af, at arbejdspladsen kun fungerer ordentligt, når du er til stede? Så kan det være, at du er flaskehals. Læs her om tegnene på en flaskehalsleder og få to råd om, hvordan du kan løsne op og give mere plads og selvstændighed til medarbejderne.

  Læs mere
 • Sådan motiverer du fem forskellige generationer

  Ved du, hvad der motiverer hver enkelt medarbejder i dit team? Det er sjældent, at medarbejderne motiveres på samme måde eller af de samme årsager. Personprofil og livsfaser spiller naturligvis ind, men alder kan også have betydning for, hvad der motiverer. Læs her, hvordan du bedst motiverer medarbejderne – ud fra hvilken generation de er fra.

  Læs mere
 • 4 sætninger styrker nysgerrighed, tillid og trivsel

  I en kultur præget af nysgerrighed øges trivslen blandt medarbejderne. For at lykkes, skal du være opmærksom på at fremme en dybere form for nysgerrighed. Læs her, hvordan du gennem fire simple sætninger kan skabe en dybere nysgerrighed på arbejdspladsen.

  Læs mere