Artikler • Camilla Raymond
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Hjælp, jeg er leder

  Du vil have svært ved at lykkes som leder, og trives i rollen, hvis du ikke tager den på dig. Læs her, hvordan du kan mestre lederrollen ved at håndtere to klassiske udfordringer, du med garanti kommer til at stå overfor som leder.

  Læs mere
 • Din guide til positiv feedback som gør en forskel

  ”Hvor blev jeg taknemmelig, da jeg så, hvordan du…” Har du selv prøvet at få konkret positiv feedback, så ved du, hvordan det kan skabe glæde og motivation. Her får du en guide til at give andre god, positiv feedback.

  Læs mere
 • Gør coronatid til læringstid

  Onlinemøder der er hurtige og effektive, hjemmearbejde der øger produktiviteten og beslutninger taget i rekordtempo. Coronatiden har vendt op og ned på mangt og meget på arbejdspladserne – og langt fra alt har været skidt. Men hvad nu? Vender I tilbage til, hvordan arbejdslivet så ud før coronakrisen eller griber I alle de bedste erfaringer, I har gjort jer? Læs her, hvordan du som leder med nogle simple greb, kan omsætte jeres erfaringer til konkret handling i din afdeling.

  Læs mere
 • Sæt luppen på gruppen. Foto: Pixababy.com og Colourbox.dk

  Værktøj: Sæt luppen på gruppen

  Det er ikke en nem ledelsesopgave at få medarbejderne til at arbejde med en dynamik, der står i vejen for det gode samarbejde. Det tager tid, kræver mod, vedholdenhed og systematik.Læs om værktøjet ”Gruppeluppen”, og få hjælp til at sætte kurs mod en bedre gruppedynamik.

  Læs mere
 • Derfor skal du sætte fokus på medarbejdernes ansvar

  Medarbejderskab fremmer engagement og ansvar for kerneopgaven. Begrebet tager udgangspunkt i skandinaviske værdier og ser på medarbejdernes engagement som afgørende for at lykkes. Læs om, hvad medarbejderskab er, og hvordan du skaber det.

  Læs mere