Artikler • Carsten Hornstrup
Viser 5 / 8
Ingen resultater.
 • Forskning om chefrollen for at skabe relationel kapacitet i danske børn- og ungeforvaltninger

  I Joint Action har vi gennem flere år arbejdet med og forsket i, hvordan offentlige organisationer, kan sikre sammenhæng og helhed, i løsningen af komplekse velfærdsudfordringer. Inspireret af forskningen i relationel koordinering (Gittell 2012) og relationel ledelse (Hornstrup, 2015), har vi haft fokus på det store billede, med fokus på hvordan kulturen for samspillet på leder og medarbejderniveau, kan understøtte helhed og sammenhæng.

  Læs mere
 • Tværgående ledelse: Du skal blande dig

  For at lykkes med de sammenhængende indsatser om at sætte borgeren først, skal der udvikles en ledelseskultur, hvor det er naturligt at blande sig i en anden leders domæne. Få her tre konkrete råd om, hvordan du med tværgående ledelse sætter borgeren først.

  Læs mere
 • Sætter du borgeren i centrum med din ledelse?

  Borgeren i centrum, lyder mantraet mange steder. Men for at lykkes med den opgave, skal der være et godt samarbejde mellem de fagpersoner, der har direkte indflydelse på borgernes oplevelse af den service, de modtager. Læs her, hvilke ledelsesindsatser, der styrker samarbejdet.

  Læs mere
 • 7 trin til at lede relationel koordinering

  Det er ikke nok, at medarbejderne er dygtige til deres fag, hvis de ikke kan samarbejde. Her får du en introduktion til, hvordan du styrker den relationelle koordinering og dermed samarbejdet på tværs.

  Læs mere