Artikler • Charlotte Eli
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • 3 trin til at vende dårlig stemning til god energi

  Dårlig energi kan være ødelæggende for samarbejdet og dræne arbejdsglæden. Men hvordan vender du den negative energi til en god? Læs med her.

  Læs mere
 • Sådan styrker du den mentale sundhed

  Arbejdspladser skal håndtere kriser og uforudsete begivenheder ved at sætte fokus på den mentale sundhed. En god mental sundhed forebygger ensomhed, stress og meningsløshed.

  Læs mere
 • Lad værdierne styre den svære dialog og stop tavshedsepidemien

  Hvis ingen tør dele deres ideer, indrømme at de har begået en fejl eller stille spørgsmål til det, de ikke forstår, så er du nødt til at tage afsæt i dine værdier og opfordre til dialog. Læs, hvordan du gør det her.

  Læs mere
 • Hvor spænder dine tanker ben for dine intentioner?

  Du skal forene mange forskelligrettede arbejdsopgaver, krav og forventninger, og fremme den mentale sundhed og trivsel både hos dine medarbejdere og dig selv. Her får du et simpelt værktøj, der giver dig indsigt i, hvordan du balancerer forskellige hensyn og en bevidsthed om, hvordan din tænke- og forståelsesmåde påvirker din adfærd.

  Læs mere
 • Lederskab: Se dine overbevisninger som mentale klubber. Foto: colourbox.com

  Hvilken klub hænger du ud i? Tjek dit lederskab

  Hvilke mentale klubber styrer din ledelse, og hvordan påvirker deoverbevisninger dine handlinger? Tjek dit mentale klubmedlemskab og få konkrete råd og materialer, der hjælper dig med at slippe af med uhensigtsmæssige overbevisninger.

  Læs mere