Artikler • Christian Nyvang Qvick
Viser 5 / 12
Ingen resultater.
 • Er der sammenhæng mellem jeres mission og kerneopgave?

  Hvad er jeres mission udtryk for? Hvordan hænger den sammen med jeres kerneopgave og kerneydelser? Og hvad skal du være bevidst om, når du kommunikerer, hvis missionen skal tilføre mening til medarbejdernes opgaveløsning? Det får du her et bud på.

  Læs mere
 • Hvad er forskellen på mission, vision, værdier og strategi?

  Mission, vision, værdier og strategi er fire centrale begreber, når du vil arbejde med udvikling af din organisation. Imidlertid bliver de fire begreber ofte brugt i flæng. Læs med her, hvor de fire klassiske begreber får en guldvask, så det bliver skinnende klart, hvad mission, vision, værdier og strategi hver især er udtryk for.

  Læs mere
 • Forskning: 3 former for modstand du vil møde i en forandring

  Vil du vende modstand til følgeskab, skal du først finde ud af, hvilken type modstand der er tale om. Overordnet er der tre typer af modstand: Rationel, emotionel og relationel modstand. Men hvad dækker de tre typer over? Og hvad kan du gøre for at vende modstand til følgeskab. Få svaret her.

  Læs mere
 • Hvad betyder det at være motiveret af at ”gøre en forskel”?

  ”Jeg brænder for at gøre en forskel” og ”Jeg er drevet af at gøre noget godt for andre”. Hvis en medarbejder siger sådan, har hun formentlig en høj grad af public service motivation. Men hvad indebærer det? Og hvorfor bør du interessere dig for at fremme dine medarbejderes public service motivation? Læs med her.

  Læs mere
 • Forskning: Sådan fremmer du "Jeg elsker mit arbejde" følelsen hos medarbejderne

  Intrinsisk motiverede medarbejdere præsterer bedre, deres trivsel er høj, de er lette at fastholde, og de er sjældent syge. Du har derfor god grund til at interessere dig for, hvordan du kan understøtte netop denne form for motivation. Få her råd om, hvad du konkret kan gøre.

  Læs mere