Artikler • Dorthe Jensen
Viser 5 / 7
Ingen resultater.
 • Værktøj: Styrk din trivsel – hold en hjernepause

  Uden restituerende pauser i løbet af arbejdsdagen, øger du risikoen for mental udtrætning og nedsætter din effektivitet og præstationer. Læs her, hvordan naturen giver den bedste hjernepause og få råd om, hvordan du får hjernepauserne ind i din hverdag.

  Læs mere
 • Sådan undgår du at magt gør dig blind og selvfed

  Magt er et grundvilkår i enhver ledelsespraktik, og som leder træffer du hver dag et stort antal beslutninger. Men når det går (for) hurtigt øger det risikoen for, at du bliver påvirket af dine mentale bias, og det kan lede til, at du træffer mangelfulde eller irrationelle beslutninger. Læs hvordan du reducerer din egen blindhed og selvovervurdering

  Læs mere
 • Din hjerne er drilsk – sådan tøjler du den

  Du burde glæde dig til mødet, men føler dig ubehageligt nervøs. Du føler dig stresset, selvom du har en rolig dag. Din lunte er kort, selvom alle omkring dig prøver at tage hensyn. Det er frustrerende, når vi ikke har styr på vores følelsesmæssige reaktioner, men det er et grundvilkår, at vores hjerner er drilske – læs her, hvordan det kan være, og hvad du kan gøre ved det.

  Læs mere
 • Advarsel: Pas på du ikke hyperstresser

  Kører tingene for stærkt både på arbejde og derhjemme, risikerer du at få hyperstress. Hvis du er den følsomme type, er du sikkert god til at bøje af, og du knækker sjældent fuldstændigt. Er du derimod den robuste type, som er driftssikker og tilsyneladende usårlig på den korte bane, er der risiko for, at hvis du først knækker, så knækker du også helt. Læs her om den farlige hyperstress, og hvordan du bekæmper den.

  Læs mere