Artikler • Elisabeth Plum
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Løft dit teams resultater med teaming

  Har du på fornemmelsen, at dit team kan skabe endnu bedre resultater, end de gør i dag? Så har du sikkert ret. Mange ledere kommer desværre til at hæmme teamets produktive samspil, fordi de overser, hvor vigtig teamkultur og kompetencen at teame er. Få her tre råd om, hvordan du forandrer kulturen i dit team.

  Læs mere
 • Feedback: Når tillid og regler ikke er nok

  Mange ledere efterspørger en feedbackkultur. Ofte begynder lederne at kigge på feedbackregler og om tilliden er til stede, men ifølge ekspert er det ikke nok. Der skal en kulturændring til, hvis feedback skal virke hos jer. Læs her, hvordan du gearer kulturen til at være en god feedbackkultur.

  Læs mere
 • Toptune dit team

  Både teamledere og projektledere ved af bitter erfaring, at et team sammensat af dygtige folk med forskellig viden og profiler ikke er nogen garanti for nytænkning. Nøglen ligger i deres gruppekultur. Her gør en ny team-model det muligt at få adgang til et teams innovative potentiale.

  Læs mere
 • Håndtering af konflikter

  Konflikter lægger beslag på meget opmærksomhed, arbejdstid og ledelseskraft, ligesom de blokerer for gode relationer og effektivt samarbejde. Artiklen giver en række råd til, hvordan lederen bedst håndterer konflikter.

  Læs mere