Artikler • Erik Harr, direktør i FADL. Co-founder af lederprogrammet Din Camino
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Den gode samtale

  Den gode samtale er en forudsætning for, at du og dine medarbejdere kan samarbejde om de resultater, borgerne har brug for. Den samtale kræver, at du som ikke leder blot interesserer dig for, hvad der bliver sagt, men også hvilke diskursive mønstre og kulturelle ståsteder, der er på spil hos dine medarbejdere. Her får du tre byggesten til den gode samtale, og hvordan I kan bruge den til bedre at forstå hinanden.

  Læs mere
 • Samtalens 7 F’er

  Samtalen er en af de bedste metoder til at skabe fornyelse og bindeled mellem mennesker. Her kan du læse om "samtalens 7 F’er", der gør jer klogere på hinandens tænkemåder, logikker og handlemønstre.

  Læs mere
 • At arbejde med Ledertræet forudsætter, at du både er ærlig og tænker dig godt om. Foto: Colourbox.dk

  Ledertræet som udviklingsmodel

  Som leder arbejder du grundlæggende med at flytte andre mennesker og opnå resultater. Forudsætningen for ledelse handler om dig, hvem du er, hvad du kan, og hvad du har med i bagagen. Her får du en model, der gør dig klogere på dig selv, og hvor du gerne vil udvikle dig.

  Læs mere
 • Det er nødvendigt at søge indad og tænke over, hvad retningen er i dit lederskab. Foto: Pernille Bekke, Lederweb

  Hvad er retningen i dit lederskab?

  For at være en god leder, skal du ikke bare kende en masse ledelsesredskaber. Det er også vigtigt, at du finder din egen vej i dit lederskab. Her kan vandreture give dig inspiration.

  Læs mere