Artikler • Hans Jessen
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • Kom godt fra start som ny leder

  At blive kastet ud på dybt vand… Sådan skal det ikke føles som ny leder, for det gavner hverken opgaveløsningen, medarbejderne eller lederen selv. Derfor er der brug for en god onboarding af nye ledere, så de hurtigst muligt kan understøtte deres organisationer i at skabe resultater til gavn for borgerne. Læs her Væksthus for Ledelses undersøgelse af, hvad nye ledere efterspørger i den første spændende, men også svære tid i jobbet.

  Læs mere
 • Ansættelser: Sådan finder du ledere der lykkes

  Hvad skal du spørge om, når du skal ansætte en ny leder? Og hvordan skal du spørge for at finde ud af om ansøger er god til fx at aktivere omgivelserne eller håndtere konflikter? Med udgangspunkt i de syv kompetencer, der kendetegner ledere der lykkes, får du her et spørgebatteri til ansættelsessamtalen.

  Læs mere
 • 7 afgørende kompetencer hos ledere der lykkes

  Karisma, talegaver og selvsikker fremtoning er alle gode egenskaber for en leder. Men de er sjældent de vigtigste. Derimod er det de relationelle kompetencer, der er afgørende for at få succes. Det viser en ny omfattende undersøgelse, hvor der er taget et erhvervspsykologisk røntgenbillede af de særligt succesfulde ledere for at finde ud af, hvad det er, de gør, som gør dem gode.

  Læs mere