Artikler • Helle Bro
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Ekspert advarer: Uden feedback gror I fast

  Løber I marcipanmaverne mod de samme mure som sidste år, eller ser I det nye år som en mulighed for at starte på en frisk og forbedre jeres performance? Et nyt år er nemlig en god anledning til at kigge organisationen efter i sømmene. Læs Helle Bro, direktør i bro's bud på, hvordan god feedbackkultur kan hjælpe jer.

  Læs mere
 • Forandringer er normale. Men det er ikke altid, vi er gode til at få dem forankret. Foto: Pixabay.com

  Her er (skum)fidusen til at motivere dine medarbejdere

  Skal du have en pose skumfiduser liggende, så du kan belønne dine medarbejdere? Helle Bro, direktør i BRO Kommunikation, giver sit bud på, hvordan du motiverer dine medarbejdere til at ændre adfærd, og hvorfor det er svært at gøre uden belønning.

  Læs mere
 • Sådan kommer du de fancy floskler til livs. Foto: Colourbox.dk

  Tre råd: Sådan kommer du de fancy floskler til livs

  Sidder du også fast i en sump af smarte procesord, når du skal kommunikere til borgere og medarbejdere? En hurtig gennemgang af kommunernes hjemmesider viser, at den kommunale lingos storhedstid ikke er forbi. Det betyder, at borgere og medarbejdere kan gå glip af vigtige budskaber.Her ertre råd om, hvordan du undgår at forplumre sproget unødigt, så dine budskaber står klart og tydeligt.

  Læs mere
 • MUS'en afslører dig

  Den måde, du håndterer medarbejdersamtalen (MUS) på, siger en masse om, hvordan du er som leder til hverdag. Hvis du synes, MUS-samtaler med dine medarbejdere er svære, tyder det på, at du skal i gang med at træne din daglige lederadfærd.

  Læs mere
 • Du er kun leder, hvis der er nogen, der gider følge dig

  Det er ligegyldigt, om du skal få 2.000 ansatte til at blive mere effektive, eller du vil have dine tre kolleger på kontoret til at spare på printerpapiret. Princippet er det samme. Se en video, der giver dig et anderledes perspektiv på, hvad det vil sige at lede andre, og tager den kun tre minutter.

  Læs mere