Artikler • Jakob Sloth Petersen
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Invitation til strategisk værksted for topledere: Rammesætning og strategisk udvikling af den hybride organisation

  Væksthus for Ledelse inviterer chefer og direktører fra kommuner og regioner til et eksklusivt og effektivt forløb, hvor fokus er på topledelsen af morgendagens hybride organisation.

  Læs mere
 • "Man kan ikke altid gå hjem med det største stykke lagkage"

  Skal det lykkes med det tværgående samarbejde til gavn for borgerne – så starter det hos topledelserne. De skal sikre de bedste forudsætninger både horisontalt og vertikalt. Men hvilke opgaver ligger på deres bord? Nyt magasin fra Væksthus for Ledelse ser på, hvordan toplederne skal sætte retning, træde ind i de forskellige roller og skabe de nødvendige relationer og resultater i en virkelighed, som – uden at ville det – kan spænde ben.

  Læs mere
 • Når forandringsgryden koger over

  Kommuner og regioner skal hele tiden udvikle sig for at løse velfærdsopgaverne bedst muligt. Men bliver forandringstrykket for højt, kan det have negative konsekvenser for driften, motivationen og evnen til at gennemføre den enkelte forandring ordentligt. Ny publikation fra Væksthus for Ledelse sætter fokus på toplederens rolle, når forandringerne ikke prioriterer sig selv.

  Læs mere
 • 9 råd om topledelse af digitale transformationer

  Den digitale transformation indebærer, at toplederne må bevæge sig ind på områder med store muligheder, men som samtidig rummer uvished og indeholder risici for at fejle. I en ny publikation fra Væksthus for Ledelse får toplederne ni råd om ledelse af digitale transformationer.

  Læs mere
 • Ny publikation fra Væksthus for Ledelse.

  5 greb der styrker jeres succes med strategien

  Vil du give liv til din strategi? En ny publikation fra Væksthus for Ledelse giver inspiration til nye måder at arbejde med implementering og sikre strategien større chance for succes.

  Læs mere