Artikler • Jeanette Hallundbæk
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Sådan skaber du en læringskultur

  Jeres læringskultur er afgørende for, hvor meget gavn du får af medarbejdernes kompetencer, og om I lykkes med jeres forandringsprocesser. Læs her, hvordan du skaber en positiv læringskultur, og få to værktøjer til at skabe læring i hverdagen.

  Læs mere
 • Værktøj: Styrk den sociale kapital

  Skal du skabe en robust organisation, have glade medarbejdere og øge borgertilfredsheden, så skal du investere i den sociale kapital. Social kapital handler om tillid, retfærdighed og samarbejde om kerneopgaven. Få fire trin til at styrke den sociale kapital.

  Læs mere
 • Resultater kommer af tillid, holdånd og samarbejde på tværs, og det kræver en sund kultur. Foto: Pixabay.com

  10 tegn på en syg teamkultur

  Har du oplevet, at jeres nye strategi ikke førte til den planlagte forandring? Så er det måske kulturen på arbejdspladsen, der står i vejen. Læs her, om ti tegn på en syg teamkultur, og få en model til at skabe en kulturændring i praksis.

  Læs mere
 • For at få kerneopgaven gjort til et pejlemærke, er det vigtigt at få skabt en arbejdskultur, hvor medarbejderne taler om, hvad kerneopgaven betyder for deres opgaveløsning og samarbejde. Foto: Pixabay.com

  Sådan gør du kerneopgaven til en del af jeres kultur

  Alle taler om kerneopgaven. Men knap så mange har integreret den i organisationens kultur. Læs her om kerneopgavens fire niveauer, og hvordan du når til fjerde niveau, hvor den er fuldt integreret i organisationens kultur.

  Læs mere