Artikler • Jonathan Løw
Viser 5 / 9
Ingen resultater.
 • Værktøj: Få styr på hvem der tager ansvar

  Har I også oplevet, at mange gode idéer og intentioner drukner i, at der aldrig for alvor bliver handlet på dem? Få her et værktøj, der skaber klarhed i forhold til, hvem der gør hvad.

  Læs mere
 • De mest succesfulde ledere bruger hjernen på tre forskellige måder, når de skal skabe virkelig værdi. Foto: flickr.com

  Succesfulde ledere bruger hjernen på tre måder

  Vi kan styre vores hjerne til at tænke på en række forskellige måder. Læs her, hvilke tre måder de mest succesfulde ledere bruger deres hjerne, når de skal finde nye løsninger på morgendagens udfordringer og lær dem kunsten efter.

  Læs mere
 • Hvor stor er jeres tillidscirkel?

  Tillid er noget man skal gøre sig fortjent til. Hvis I etablerer en kultur der er præget af tillid, hjælpsomhed og gensidig afhængighed, står I meget stærkere, når I møder modstand. Læs her, hvordan du som leder opbygger en stærk tillidscirkel.

  Læs mere
 • Er du en autentisk leder?

  ”Autenticitet” er et ord, som ofte bliver brugt, men hvor tit tænker vi egentlig over, hvad det rent faktisk betyder? Generelt opfatter vi betydningen af autenticitet som værende kvaliteten ved at være ét med sig selv, og det er en god start. John Mattone, der er én af verdens førende autoriteter i lederskab, talent og kultur, kommer her med sit bud på, hvad autenticitet er, og hvordan du bliver mere autentisk som leder.

  Læs mere
 • Work out louder

  Videndeling og innovation på tværs af afdelinger er vanskelig, når fokus udelukkende er på at løse sine egne opgaver og arbejdspladserne er inddelt i teams, arbejdsområder og stillinger. En måde at øge videndelingen på, er, at ”work out louder” og samtidig holde fast i den måde, organisationen fungerer på i dag. Få her råd om hvordan.

  Læs mere