Artikler • Kristian Dahl
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Effektiv mødeledelse

  Mange har sikkert tænkt ”Helt ærligt – hvor svært kan det egentligt være…?” Det har vi da fod på. Og lige så mange har sikkert erfaret, at selvom man har gjort alting rigtigt, er mødedeltagerne paradoksalt nok ikke videre begejstrede.

  Læs mere
 • Du skal mestre de klassiske dyder og samtidig have to nye områder i spil. Foto: Pixabay.com

  Ny syntese: 4 ting der skaber velfærd

  Hvordan skaber du øget velfærd eller større værdi, selvom budgettet er stramt, kompleksiteten er høj, og der er forandrede forventninger fra borgere og politikere? Ifølge ”Den nye syntese” skal du både mestre de klassiske dyder og samtidig have to nye områder i spil. Læs mere om de fire fokusområder her.

  Læs mere
 • Ledelse af stormøder

  Når man holder møder med mange deltagere, er det ofte et problem at ikke alle deltager. Udfordringen består i at skabe en proces, der engagerer alle og giver dem mest muligt taletid.

  Læs mere
 • Forskere: Offentlig ledelse kræver unik eliksir

  På hvert ledelsesniveau i den offentlige sektor er der bestemte kompetencer for god ledelse. Et forskningsprojekt om Offentlig Leadership Pipeline har kortlagt otte kompetencer, som lederen skal mestre for at lykkes som offentlig leder. Læs her, hvad kompetencerne betyder i praksis for dig som leder.

  Læs mere