Artikler • Lederweb
Viser 5 / 150
Ingen resultater.
 • 6 råd: Nærværende ledelse på afstand

  Hvordan er du en nærværende leder på afstand? Læs om de velkendte, men afgørende ledelseskompetencer som fx kommunikation, tillid og selvledelse med fokus på, hvordan du lykkes som leder, når du ikke ser dine medarbejdere dagligt.

  Læs mere
 • Mød en leder: ”Jeg vil gerne lære at sige tak”

  Hvad fylder mest i dit lederjob lige nu? Hvad bliver din største ledelsesudfordring de næste 3-5 år? Og hvad vil du gerne have, at dine medarbejdere siger om dig som leder? Læs med, når Anna Østergaard Inman, leder af et tværkommunalt akutteam, svarer på otte spørgsmål om ledelse.

  Læs mere
 • 7 no-gos når du holder MUS

  Der findes masser af gode råd og skemaer til, hvordan du med fordel kan holde MUS-samtaler. Alligevel oplever mange, at en MUS ikke giver den ønskede værdi. Vi på Lederweb har været igennem vores mange artikler om MUS og samlet de syv største no-gos, når du holder MUS. Få dem her, så du kan undgå dem og holde en god MUS.

  Læs mere
 • Hjælp os med at gøre Lederweb bedre

  For at gøre Lederweb og Væksthus for Ledelse mere inspirerende, relevant og brugervenligt, vil vi gerne høre din mening. Det tager kun fem minutter, og du kan samtidig deltage i lodtrækningen om tre gavekort til Magasin á 500 kr.

  Læs mere
 • Derfor flygter dine medarbejdere

  Undgå at dine bedste medarbejdere smutter. Læs, hvad du kan gøre for at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne er motiverede, og sandsynligheden for, at de bliver, stiger.

  Læs mere